Fredagar när de är som bäst


Min familj åkte till Tyskland imorse för att roa sig på ett badland, så nu blir det att ha lite sovkompisar här! Så blir det när man inte vill sova själv.
I eftermiddag har jag skrivit en del på mitt gymnasiearbete innan jag tog tåget hem till Frida för att äta middag med hennes familj! Sedan åkte vi hem till mig, gjorde en god fruktsallad & satte igång en film. 
Imorgon är det seriematch! Lugi ska få sig en käftsmäll. 

It's a movie


Alma tog tåget hem vid två idag! Innan dess åt vi frukost & skrattade i mängder på mitt rum. Efter en eftermiddag/kväll med plugg plus en bra träning, kom min fina vän Elinore hit ikväll & ska sova här! Vi har spenderat hela kvällen ute i tv-rummet med musik, prat & film. 

Køpenhavn



Så magisk dag i Köpenhamn med min kusin/bästavän Alma! Shopping, god mat & massa skratt längs Ströget. Tur vi har vuxit upp med samma humor. Nu ligger vi två i min säng & trängs efter att ha kollat på en bra film som fick avsluta den här dagen. 

Sister



I was right! Så galet bra dag!! 
Efter en magiskt frukost & film med Molle gick vi ut i det underbara vädret & fotade! Hade så galet kul, du är bäst! Efter ett tag gick vi in igen, packade ihop & tog bussen till stan. Därefter gick jag hem för att sedan träna. Träningen idag var verkligen en feelgood-träning! 
Älskar mina lagkamrater. Min andra familj.


It's a good day



Bra dag igår & det känns som det kan bli en minst lika bra idag med! 
Igår var jag hundvakt hela morgonen och passade en golden retrievervalp, behöver nog inte skriva mer än så. Efter hundpassningen träffade jag bästa Linnea.  Nu idag, har jag & Molle precis köpt frukost är påväg hem till henne!

Konsert




Det här lovet blir ju bättre & bättre! Idag firade vi två av mina kusiner som har fyllt/ska fylla år! 
Jag tog tåget tidigare från mina kusiner för att vara barnvakt. Eller ja, barnvakt & barnvakt. Vad kallar man det när man gratis tillsammans med ett av barnen, får gå på konsert där Shirley Clamp tillsammans med en orkester sjunger & spelar här i Hässleholm? 
Pappan spelar i orkestern & inte hade jag trott att jag ikväll skulle få följa med bakom scenen & prata med Shirley Clamp & hennes manager i loagen. 
Jo men. En vanlig söndag. Såklart. 

 

Middag



Det var verkligen så mysigt hemma hos Micha igår! 
Vi lagade mat allihopa & åt sedan tillsammans. Idag åker hon till Indien med sin klass i 2,5 veckor, kommer verkligen sakna dig så fruktansvärt mycket! Men du kommer att ha det bäst. 


Höstlov!



Finally höstlov! Hur underbart? 
För att inviga det på bästa sätt hade jag & Linnea filmkväll hemma hos mig igår. 
Idag har min hjärna gått på högvarv kan man säga! Jag har skrivit högskoleprovet hela dagen. Ganska slut. 
Imorgon åker Michaela till Indien. Därför ska jag snart åka hem till hennes familj & äta tre rätters med dem. Supermysigt

Torsdag!



Det är så skönt att sluta tio över ett på torsdagar! Idag efter skolan tog jag & Bella en spontanare & fikade i stan, så längesen och så mysigt.

 & gissa vad som kom idag?! Min nya innebandyklubba!! När de ringde från intersport sa jag att jag skulle komma & hämta den imorgon, men jag kunde minst sagt inte hålla mig & åkte snabbt ner där innan träningen idag! Så. Nöjd. 






Elin 18!



Tillsammans med Micha åt vi två lunch nere i stan på graffiti idag, hade en håla på tre timmar! Kunde inte sitta finare. 
Ikväll har jag varit på födelsedagsmiddag hos Elin som fyller 18 år idag! Tillsammans med ett stort gäng tjejer bjöd Elin på massa god mat & det var verkligen jättetrevligt & mysigt! 




Varför, varför inte



Gud vad trött jag har varit idag. Slumrade till under redovisningarna på svensklektionen, ännu ett stark tecken på att ett lov är välbehövligt & efterlängtat. 
Älskar iallafall att vi slutar ganska tidigt alla dagar nu i trean! Det gör så himla mycket! 


Fem dagar kvar



Nedräkning, fem dagar till lov! 
Usch vi har en hel del grupparbeten och ett prov som ska vara klart innan dess. Men det är bara till att kämpa för snart är allt gjort. 
Efter skolan var jag som alla andra måndagar barnvakt. Vi spelade FIFA och lirade fotboll utomhus! Lovar er, jag lär mig nog minst 5 nya saker om fotboll varje gång jag är där, haha.
Efter en godkänd innebandyträning ikväll trillar mina ögonlock ner vilken sekund som helst. Godnatt

What's said



Två raka segrar i helgen, idag vann vi mot Häljarp! 
Jag är så trött just nu, vill helst få den här veckan överstökad så fort som möjligt. Nästa vecka igen är det äntligen lov. & det behövs. 

Victory!



Vinst! 6-3! Mot Finn! Yes!
Ikväll har jag följt med & träffat några vänner till vår familj. Supermysigt.
Imorgon taggar vi ny match.



Film



Klagar inte på att sluta 11.45 varje fredag! Jag gjorde inte många knop när jag kom hem, men det var välbehövligt. Ikväll har jag haft filmmys med dessa fina tjejerna! Fredagskänslan när den är på topp!


Samarbetsdag


Syskonbild

Pweu, den här dagen. Tillsammans med min klass har vi hållit i en samarbetsdag för 1-3 elever på läredaakolan. Min energi är totalt slut!  Over n out. Sov två timmar i streck när jag kom hem. Ikväll hade vi matchträning i Tyringe, nu somnar jag gott

Do you remember

 
Äntligen har alla mina bilder kommit! 
 
Idag hade jag bara lektion, vilket var hur skönt som helst. På vår psykologilektion håller vi på med ett grupparbete & idag besökte jag, Matilda & Nellie mammas förskola där vi gjorde en undersökning! 
 

Count on me

 
 
Min eftermiddag har spenderats med den här tjejen som är världssnygg i sin nya frilla. Vet ni hur bra hon är? Nu ska jag stoppa i mig något att äta innan jag åker och lirar. 
 

All



Efter att jag läst "The fault in our stars" en stund, åkte jag & var barnvakt. Äntligen fick jag träffa familjens nya familjemedlem, nämligen världens sötaste hundvalp! Bokstavligt talat, ögongodis. 
Ikväll på innebandyn hade vi mentalträning med Jonas! Pratade om hur viktigt kommunikation är osv. 

3 poäng


Det blev en bra & mysig kväll här hemma igår med mina fina tjejer! Lite senare på kvällen kom även Simon & Alexander hit en stund. 
Imorse åkte jag med DU-laget neråt i Skåne till Lund & spelade match mot Södra Dal! Om man åker bil så långt finns det inget annat än tre poäng i siktet, vilket vi även tog! 5-3 till oss!

Skön dag




Lugn & skön dag ensam hemma. Ikväll väntar en mysig kväll med några tjejer.



Fredagar



Molle kom hem till mig innan idag & stannade till klockan sex! Pratade, lyssnade på musik & lagade mat. Klockan åtta steg jag & laget på planen på Tyrshov & domaren blåste igång åttondelsfinalen. Vi vann! 8-5 till oss! Bättre fredag får man leta efter. 



Sunshine



Att ha haft en lektion idag gör det svårt att klaga. När jag hade cyklat hem hann jag både börja & skriva klart min gymnasieplan innan jag tog bilen hem till Molle! Du är guld värd. Vid halv sex var det träning i Tyringe, vi fick en riktigt bra matchträning med mycket fart! Längtar tills imorgon. 
Det sista jag vill skriva är att allting alltid ordnar sig. För eller senare. Nu eller sen. Vi har alla någonting som tynger ner oss & det finns ingen bättre känsla än när det släpper. Vilket det alltid på något sätt gör.

Onsdagsmys



En så mycket bättre onsdag! Tog cyklen till skolan imorse för att skriva naturkunskapsprovet och cyklade hem direkt efter imed att det var min enda lektion. Trean går ju som på räls. 
Vid tolvtiden kom My i min klass hem till mig en stund! Det var verkligen superkul & vi satt & pratade massor. 
Ikväll efter att jag varit barnvakt hämtade jag upp Linnea, mina föräldrar är bortresta & vad passar inte bättre då än en sleepover? Bäst

What you know



Kan ju inte sluta skrolla igenom gamla sommarbilder. Speciellt inte när vädret på två dagar förvandlats till ruskigt svenskt höstväder. Sverige med sina fyra årstider borde döpas om till ett Sverige med 3/4 vinter, 1 dag sommar & resterande tid dystert regn. 

Imorgon har jag mitt naturkunskapsprov, har haft huvudet i boken nästan hela eftermiddagen. På träningen ikväll körde vi fys och spelade nhl! 
Måste lägga till att serien Portkod startade idag! Äntligen! 

Måndagsrutiner



Mina måndagar är alltid väldigt lika har jag börjat märka! Skolan slutar halv fyra, sedan hinner jag hem & äta lite innan jag cyklar iväg & är barnvakt!

 Vi spelade massa fotboll idag. Passar som sagt en kille på 7 år & en tjej på 9 år. Frågade killen när vi satt på hans rum "Är där inte någon tjej i din klass som du tycker är söt nudå?" Som svar "Nej ingen, alla tjejer bara jagar mig & min kompis hela tiden!". Så himla go!

Efter barnpassningen hinner jag alltid bara vara hemma en kvart innan jag åker iväg på innebandyträning. Träningen idag gick riktigt riktigt bra! Var grymt kul att spela & nu taggar vi inför DMmatch på fredagkväll!

Helgen



Börjat längta riktigt, riktigt mycket efter det här! Sommaren är min favoritårstid med skidåkning är en klass för sig. 

Igår var jag & tittade på herrlagsmatchen i Tyringe & efter den åkte jag på lagfest hemma hos Anna! 

Idag har jag bara varit hemma & pluggat. Har mitt första naturkunskapsprov på onsdag, valde till kursen på individuellt val, så har suttit med det lite. Kanske blir det att skypa med fina Molle en stund snart. 

Fredagsmatch



Efter skolan följde jag med Linnea hem! Både två slutade tidigt, så himla skönt! Senare hämtade Benne, Reppen, Tobbe och Jakob upp mig och vi körde till Hovdala där jag fotograferade dem haha! Minst sagt en plojgrej, men det var kul! 
Sedan var det dags för match! Vinst på 8-3 mot Helsingborg!! Alltså innebandy. Efter matchen följde jag med några tjejer ut!

Nöjd med tillvaron


Visst är det härligt med fredag imorgon?! 
Nu börjar det att kännas som höst. Tänk så mycket mysigt man egentligen kan göra nu, men som man kanske inte tar tag i! Fotografera, filmmaraton, baka & bara massa mys helt enkelt. Nej den här hösten ska bli bra! 
I eftermiddags var jag & fikade med världens underbaraste tjej Michaela. Mår så bra efter långa konversationer med dig. Säger alltid hejdå med ett leende på läpparna & massa inspiration i ryggsäcken. Ljusglimt är hela du. 
Ikväll har jag tränat innebandy. Träningsvärken från igår börjar att ta över min kropp & jag är så rädd att det blir värre till matchen imorgon. Får väl la köra lite stretching i sängen sen.

Fys



Bästa idag: sista lektionen när vi lyckades lura läraren att vi slutade en halvtimme tidigare. Dock var det han som trodde det och vi satt bara & nickade. Att sluta halvtvå var inte så dåligt, speciellt inte när vi inte hade någon läxa. Istället blev sängen min nästa destination där jag stannade tills jag åkte iväg på ett fyspass. Det skulle jag knappt ha gjort, med tanke på hur ont jag redan har i kroppen. Kunde knappt öppna bildörren när jag skulle sätta mig. Men vilken känsla ändå! Så skönt nu efteråt. 

RSS 2.0