PORTRÄTT

Idag har jag spenderat mina timmar med dessa fyra fina tjejer!

Grilla & Chilla

Fin kväll som började med grillning & kubb i djupa dal och avslutades hemma hos Nellie med snack & skratt


I vissa stunder undrar jag

Mysig kväll tillsammans med fina vänner vid sjön!
 
Obsevera Iphonekvaliteten

New in

Shorts från Gina

Vi bara är

Idag har jag tillsammans med min vän Kajsa utnyttjat mitt objektiv för fullt! Jag har fotat henne i skogen bakom oss och bilderna blev riktigt bra! 
 

WOW

Tillsammans med två fina galningar ,Nellie & Matilda, har vi tre varit på väla hela dagen! Innan vi gick in köpte jag ett objektiv på mediamarkt som jag väldigt väldigt gärna velat ha! Michaela har tipsat mig om det & det är riktigt bra. Jag är inte världens proffs på kamrasorter men det är en Nikon AF-S 50 mm f/1.8G (Jaså deeen!). Den tar jättebra porträttbilder & jag lär använda den mycket.
Efter väla bar det av till försäsonngsträning på innebandyn. Jag kommer att ha träningsvärk i varenda muskel imorgon.
 
 

Ibland undrar jag


Känn ingen sorg för mig Göteborg

Liseberg!
 
 

Midsummer

Glad Midsommar! Jag har firat dagen tillsammans med min egna familj & en till familj som vi känner där bla. Emelie (-96) ingår. Vi hade kul!
 
 
 
 

Vi bara ler brevid

Sex av * * * *  foton från hässleholmsgården igår
 
 
 
 

Vi drar till Malmö

Tillsammans med dessa två snygga tjejer spenderade vi den här dagen i Malmö. Åh, vilket fint väder det har varit & vilken mysig dag! Expressohouse in my heart.
 

Vi är på väg

Sitter på altanen och njuter tillsammans med Michaela & ett kilo filt med känslan av att vi har sommarlov. Ikväll har vi varit på hässleholmsgården och fotograferat & när vi var klara tog vi oss först till kvantum & sen Coop i en hastiget på 2 km med en cykel. Nu har vi suttit här i några timmar och njutit med glass, mjölk, musik och fotoredigering. Michaela stannar över natten & imorgon ställer vi klockan för fotbollsskola!
 
 

Vi har det bra

Idag efter två timmar på fotbollsskolan cyklade jag och Matilda till finjasjön och dukade upp för picnik. Mysigt! Ikväll spelade jag match mot Ovesholm på hemmaplan. Tyvärr blev det förlust men vad jag vet så har inte jorden gått under...




En sån kväll

Varit hos Farmor hela dagen, skönt & konstigt. Jag är glad att vi pratar så mycket.
 Ett under att jag han ta bilden innan det blev uppätet.


Galet så snabbt känslor ändras

Life is short, time is fast. No replay, no rewind so enjoy every moment you can 



Fotografering av: Michaela Thornström 

Some days you will never forget

Idag har jag glassat runder med min fina vän Michaela! Vi spenderade timmarna på madrix, i hembyggsparken, på min altan, hässleholmsgården och slutligen lite taccomys på Michaelas altan.





Håller på att gå igenom något jobbigt som jag aldrig gått igenom förut


Jag hann precis baka klart mina cupcakes till farmor innan pappa åkte dit

Ikväll ska jag först träna fotboll och sen gå ut och gå med en fin vän och våra hundar







Vi kommer alltid att vara tillsammans allihopa. Du kommer alltid att vara med oss. Du är världens bästa farfar

I don't know




GOOD NIGHT

Ikväll har jag tillsammans med ett helt gäng härliga vänner käkat pizza på tormestorps pizzeria och myst allesammans hemma på Izabellas altan. Notering: Att cykla från tormestorp till hässleholm är långt och kallt.




RELAX

Mamma sa i veckan att vi skulle på en överraskning idag. Imorse väckte hon mig tidigt och vi körde iväg tillsammans med min vän Emelie och hennes mamma som vi umgås mycket med. Gissa vad, anhalten blev Ronneby bruns spa och hjälp vad fint det är där. Och vad mysigt vi hade det!


Några iphone-bilder

INVIGER SOMMARLOVET

Mysigt med två riktigt fina vänner ikväll. Pizza, skratt, euphoria, ännu mer skratt och mjölk stod på shemat.

 





Nu börjar vi

Jag trodde aldrig att det skulle bli så jobbigt att splittras. 9:1 & 9:2, jag kommer att sakna oss. Jag trodde inte att vi hade kommit så nära varandra under dessa åren. Jag hoppas att jag kommer att hålla kontakten med de vännerna jag vill ha kvar.
Nu ska jag inte vara ledsen, det är faktist sommarlov nu och gud vad skönt det känns! Förresten så spelade Beatrice piano och jag sjöng till låten "I won't give up" med Jason Mraz i kyrkan. Jag älskar låten!
 

 








Love life feeling

Idag gick jag ut min sista dag i grundskolan. Det känns... jag vet inte, konstigt kanske. Till hösten börjar mitt gymnasie liv som ska utspelas på samhäll-linjen. Jag hoppas riktigt mycket att det blir en bra tid och att jag hamnar i en bra klass. Det skulle bli så bra. Ikväll har jag och min fina vän Ebba varit ute och fotat och efter det cyklade vi hem till henne och hade en äkta chillkväll.


Allt faller på plats

Idag hade vi det traditionella spexfotot. Fett kul ändå. Jag passade på att ta med min kamera och tog ganska många foton. Jag var utklädd till Jack Sparrow...

 Life's pretty good, and why wouldn't it be? I'm a pirate, after all - Jack Sparrow


SIESTA 2012

Siesta. Dansat som en galning, haft jättemysigt tillsammans med underbara vänner, vikit sig dubbelt av skratt, love-life feelings och riktigt bra musik. Siesta 2012 kommer jag aldrig att glömma. Den här helgen kommer förevigt att ligga på topp tio listan.


RSS 2.0