Känn igen sorg för mig Göteborg

Idag ställde vi klockan på nio och när vi hade duschat och ätit frukost cyklade jag och Frida iväg på en fotorunda! I början hade vi följe med Elin men sedan stack hon till hennes kompis. Vi hade med oss kläder och fotade på olika coola ställen i Mölndal. Skitkul var det! Bilderna får komma upp sen! När vi kom hem vid två värmde vi potatisgratäng och kyckingspett och sedan började jag att packa ihop mina saker. Vid halv fyra åkte vi till stationen och vid tio i kom mitt tåg. Dessa dagarna här uppe har verkligen varit riktigt riktigt roliga, något som måste göras om!

Uppe i götet

Efter tre och en halv timmes ensam tågresa var jag äntligen uppe i Mölndal, nära Göteborg hos mina kusiner! Igår när jag kom upp åt vi lasange, sedan gick jag, Elin och Frida ner och satte på tvn. Vi satt och snackade, spelade gitarr enda tills klockan två. Sedan gjorde vi vid oss och somnade runt tre. Idag har vi varit inne i Göteborg och shoppat. Har varit en riktigt skön och mysig dag! När vi skulle hem hämtade min andra kusin Emil upp oss så åkte vi alla hem och åt lax. Nu sitter vi i soffan och har det mysigt. En jättelyckad dag med mina fina kusiner!

On the road

Sitter på tåget mot Göteborg! Ska bo hos mina kusiner några dagar, jättekul! Eller för att vara exakt så bor dem i Möndal, strax innan Göteborg. Innan jag satt här har jag bland annat varit en stund hos Petra som är en hudterapeft, packat lite och för det mesta tagit det lugnt.
 

Två år sedan?

 
 
 
 saknar
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday

Från elva till nu har jag varit hemma hos mina kusiner i Perstorp. Har fått träffa mina fina kusiner och min saknade kusin och bästavän Alma som jag inte träffat på hur länge som helst! På kvällen firade vi min kusin Ellen som fyllt år och på dagen var bara jag och Alma hemma och tog det lugnt. Vi tänkte fota men efter fem kort tog batteriet slut. No comment. Men jag fick iallafall två härliga bilder på katten Mysan!

Så det ska va

Igårkväll chillade jag med tre härliga vänner, Nellie, Max och Marcus! Först käkade vi pizza på "viking" och sen gick vi hem till "Mackes" lägenhet och chillade. Vi snackade, lyssnade på musik och hade det gött. Vi fick också besök i ungefär en kvart av Frallan, Jonathan och Simon! En riktigt lyckad kväll som måste göras om..

Love this




 

It's a beautiful day

Woaw, vaknade vid tio av att solen lyste in genom min persien och när jag väl tittade ut sår jag ett tunnt lager snö som låg över marken. Gick ut en runda i skogen med Fiffi direkt och hade med mig min kamera. Oj vad fint det var! Kom precis in och tänkte lägga ut några bilder jag tog. Bra start på höstlovet! 

 

HÖSTLOV

Var ett ganska självklart val av rubrik den här gången, äntligen är det höstlov! Älskar höstlov, brukar alltid bli jättemysiga vilket jag hoppas att det här med blir! Så, idag inledde jag lovet med att först vara hos sjukgymnasten men därefter så fikade jag i stan med Bella, Elin, Simon och Matilda! Kom precis hem så har inte hunnit göra något mer men har tänkt att bara vara hemma ikväll med min familj. Härmed förklarar jag höstlovet 2012 öppnat



 

Mysdag

Idag slutade vi klockan halv ett! Gjorde min läxa när jag kom hem och vid tre cyklade jag på HTS och mötte upp Michaela! Vi gick till stan, köpte varsin god macka och en chailatte och satte oss i ett hörn inne på Madrix. Jättemysigt, fick sån julkänsla!  
Under vår pratstund bestämde jag och Michaela oss för att starta ett så kallat "fotoprojekt" tillsammans. Det går ut på att vi en gång varje månad ska fota tillsammans efter ett visst tema. Jag tycker det ska bli riktigt kul att göra det! Så, inte för att jag brukar få kommentarer men ni som vill får gärna kommentera förslag på tema! Öppna era sinnen!
 

Svårt att veta

Börjar verkligen förstå vilken härlig samhällsklass jag går i, ett riktigt skönt gäng är vi! Har även kommit nära ekonomiklassen, imed att vi bara är fyra linjer på vår skola. Lite småmysigt faktiskt
 

Miss it


Like you said, sometimes I wonder if it's worth the pain


I'm surprised

Idag var jag, Nellie, Bella, Marcus, Matilda, Max och Johanna i mattestugan efter skolan. Hanna inte göra klart alla uppgifter under lektionen så tyckte man lika gärna kunde göra det där tillsammans med ett härligt gäng. Bella följde med mig hem sen. Idag var vi två fett trötta men mös ner oss en stund i min säng och laddade för en ny "härlig" vecka. Men det ligger lite i det, bara en lugn vecka sen är det höstlov!

Det var kanske inte värt det

Vaknade fett tidigt idag igen, hm är jag frisk? Klockan tolv gick jag, Nellie, Matilda och Matilda ut och gick en runda och när Matildorna gick hem så fortsatte jag och Nellie att gå. Vi gick och satte oss på en bänk i skateparken och skratta och snacka! Vid fyra när jag kom hem satte jag mig vid datorn, är fett ovan vid att inte ha läxa att göra! Nu ska jag nog spela gitarr..

Underbara vän

 
 
 

Så det ska va

Igårkväll hängde jag med tre härliga vänner, Nellie, Max och Marcus! Vi åt först pizza på "viking" och sen gick vi hem till "Mackes" lägenhet och stannade där resten av kvällen. Riktigt chill och mysigt! Vi snackade, lyssnade på musik och hade det gött. Lite senare på kvällen kom Frallan, Jonathan och Simon upp till oss och sa hej i typ en kvart, haha. Detta är något som får göras om...

Varför

Kom precis hem från kalaset och har nog lekt alla sorters barnlekar, men gud vad härliga dem är! Hade även jätteroligt med Emelie också!
Men ja, nu sitter jag här och är fett deprimerad. För vi har klassfest just nu, i åhus och jag är inte där. fml...

We are up in space

Var med världens finaste Linnea igår och idag. Du anar inte hur bra du är! Vi käka fett mycket god mat, pratade i timmar och kollade på film. Idag vaknade vi riktigt tidigt och stack ut och fotade, det var riktigt kul! Nu ska jag på kalas och fira Calle där Emelie och ett gäng härliga barn är
 

We all are special in our own way

Fotade precis min bror, du är faktiskt bäst
Nu ska jag cykla till Linnea!
 
 

Jag vet inte vad jag tror

Har haft så sjukt mycket i skolan den här veckan vilket är anledning för dålig uppdatering. Idag är första dagen på några veckor som jag inte har någon läxa, hade glömt hur det känndes..Men nu går vi bara en chillvecka (får vi hoppas) och sen ser jag fram emot en mysigt och efterlängtat höstlov! Idag ska jag träffa Linnea och Elias så ska vi lira lite gitarr, sen ska jag sova över hos Linnea, som jag har saknat dig! 
 

Miss you


Lets just do this

Sluta klockan tolv idag och börjar tio över elva, finns nog inget att klaga på. Ingen träning ikväll så ska plugga så mycket som möjligt nu så att jag får en skön kväll 

Remember

Tja det gick väl sådär på uttagningen.. i början av andra träningspasset stukade jag foten så fick
hoppa på kryckor idag i skolan..pehe Har fortfarande jätteont men det går väl över snart.
När den här skolveckan är över kommer jag att vara så lycklig. Veckan kommer att vara fett
jobbig inom läxkretsen så gud vad skönt det kommer att kännas på fredag.. 
m

Nu kör vi

Gick upp för en timme sen (6.00) och ska när som helst sticka på skånelagsuttagning med innebandyn. Jag är...en aning trött...men tagga. Familjen Svanlund var hemma hos oss igår och jag fotade Hanna och fick den här tjusiga bilden! Skitsnygg människa

free


Dance

Välkomen efterlängtade fredag och helg. Förlorade matchen igår med 3-2.. men tredje perioden spelade vi riktigt bra! Ska mest troligt träffa min riktigt saknade vän Elinore ikväll
 

Free

Vilket fint väder det blev plötsligt! Spelar match ikväll nere i Lund, I hope we will get three points.. 
 

happy happy happy


Ni vet den där känslan

Såhär mycket matte har jag aldrig pluggat på en dag. Kan inte matten ta och lösa sina problem själv..
Har sovmorgon imorgon (som alla andra onsdagar, hehe) och har matteprov direkt första lektionen.
Nu ska jag äntligen lyssna på musik och äta...
 

Ta mig tillbaka

Idag är en dag då jag saknar jättemycket. Jag saknar allt som inte finns längre eller som
sakta sakta håller på att försvinna. Alla mina vänner som jag inte alls träffar lika ofta längre
och alla fina stunder jag varit med om. Det är nu jag inser hur bra jag har haft det
 
 
 

Sånt galet

Var med Nellie, Frida och Marcus igår kväll! Riktigt mysigt och chilligt. Idag har hela min dag
bestått av våra första seriematch på hemmaplan! Vi mötte Finn och det blev sorligt nog en
förlust, men det är väl bara att ta nya tag. Shit vad jag älskar innebandy. Snart så ska jag hem
till Felicia där några fina tjejer vid namn Nellie, Matilda och Matilda också kommer. Vi är fett
spända och ska inviga premiären av solsidan ikväll!
 
 

Du gjorde min helg

Sov över med Bella och idag har vi köttat foton på Hässleholmsgården, så sjukt bra är du! 



 
 

Då allt känns som bäst

Har världens mysigaste dag med bästa Bella! Vi har fotat sjukt mycket och äter chockladfondue just nu, yolo! 

 
 
 
 

Kanelbullens dag!


True

Gjorde mitt första gymnasieprov idag! Fett.. Efter skolan kom världens bästa Felicia hem till mig.
Vi satt bara och snackade, som bara vi kan göra. 

Glad


Liten tjej med små bekymmer

 
 

Like you

Känslan när man har gjort den läxan man planerat att göra, och blir klar i förväg. Yolo

RSS 2.0