Första advent

 
 

Julen närmar sig med stormsteg! Första advent & mamma har hängt upp julstjärnor i alla möjliga fönster hon hittat. Efter en mysig kväll med två favoriter här hemma igår, vaknade jag väldigt sent & har inte rört mig utanför husets kvadratmeter på hela dagen. Söndagar. 
 

Födelsedag & konfirmation



Tiden går ju alldeles för fort! Klyschigt men sant. Igår fyllde min bror sexton år & han firade dagen på bästa sätt med 39 graders feber. Stackare. 
På kvällen var jag ute i Kristianstad med  fem fina tjejer! 

Klockan ringde tidigt imorse för konfirmation! I november undrar ni? Svaret är ja, gruppen min kusin gick i bröt vårtraditionen. Men mysigt var det! 

Äntligen



Första tanken när jag kom ner till träningshallen idag "Det känns så längesedan det var vi spelade!". Uppehåll i fem dagar var det ja. Abstinens.
Imorgon är det enligt mig veckans bästa dag & jag har en helg framför mig som jag ser framemot. 

Sync


Massa massa hjärtan

Störtskönt att sluta tidigare den här dagen också! Efter att ha pluggat ett kilo psykologiprov & gymmat med Nellie, känner jag att en god natts sömn är mer än välbehövlig. Fick förresten inbjudan till årets första studentfest, tema "Jag om tio år". Funderar skarpt på hollywoodfru eller arbetslös.

ED

 
 
Den senaste veckan har jag totalt lyssnat sönder på förmodligen en av de skönaste remixerna som har gjorts! Ed Sheerans Thinking out loud. Så himla go remix av Alex Adair. 
Idag klagar jag inte på att sluta efter lunch. Dock klagar jag nog lite på läxhögen som fortsätter att växa.
 

No complains






Skulle kunna ta flyget tillbaka vilken minut som helst.

Den här måndagen har jag lärt mig tre följande saker. Hur man spelar schack, hur många mål Ronaldinho har gjort genom tiderna & till sist hur man dribblar på FIFA. Allt tack vare lillkillen jag passar varje måndag! & för att inte glömma världens goaste hund. 



Tivoliparken

 
 
 
Tåg tåget till Kristianstad & fotograferade Matilda, Alice & dessa tre små busfröna! Dem är allihopa kusiner & ville ha lite foton som de ska ge till sin farmor i julklapp. Det blev verkligen en supermysig eftermiddag & som ni ser blev bilderna minst sagt magiska!

Allting rullar på


Det kunde inte bli bättre än att åka ifrån Hjärnarp med tre pinnar en fredagskväll! 8-7 till oss, underbart! Vi ligger fortfarande etta & ska göra allt som krävs för att stanna kvar där.



Idag var jag ute & gick en lång runda med Jonna tillsammans med våra hundar. Såå skönt!
Ikväll kom Linnea hit. En av de mest magiska kvällarna på länge. Just said it. 

Studiedag



Riktigt bra dag igår! Studieidag! Vilket för min del innebar hundpassning på förmiddagen. Hunden är ju för söt! På eftermiddagen slingade jag mitt hår, har bara gjort det någon gång tidigare, men det är kul med lite förändring! På kvällen åt jag & några tjejer mat tillsammans innan vi gick & såg The Mockingjay på bio! Så himla bra & filmen förtjänar riktigt bra betyg!
Idag efter skolan käkade jag lunch i stan med min favorit Elinore & snart åker jag iväg på fredagsmatch! Sååå taggad.


Cause she told me to be happy



Pratat i en evighet i telefon med den här favoriten. Så himla underbar är du. Världsbäst helt enkelt. Dagens timmar har även bestått av storstädning på mitt rum & av att lyssna på massa underbar musik. 

Vilken dag



Den här dagen. Vi vann mot ettan Landskrona & gick upp i serieledning, 
hur underbart är inte det?!
6-5, så otroligt underbart. Efter matchen stannade jag kvar & tittade på herrarna som också spelade seriefinal & vann i sudden! Som avslut på den här magiska dagen är Michaela här ikväll & ska sova över. Nu mår man.

Bra tjejer





Mysig fredagskväll med mina godingar! Imorgon ska som sagt en av seriens viktigaste matcher spelas. Taggad eller vad? 

Kid


Har ju gått & blivit helt kär i gamla bilder. 
Ikväll hade vi matchträning! På lördag vankas det seriefinal mot Landskrona på hemmaplan! Kommer minst sagt bli en tuff match & det finns ingenting annat än att vinna matchen, plocka tre pinnar & gå upp i ledning. 

Framåt



Den här fina tjejen kom hem till mig efter skolan! God fika & massa skratt, klockrent. Kvällen avslutades med ett guld värt skypesamtal med Karolina! 

Fadderträning



Så mysig fika med världens goaste tjej idag! Ikväll har jag varit bosatt i träningshallen. Först på fadderträning & hjälpte att träna ett yngre lag i klubben för att sedan träna med mitt egna lag. Barnen är ju verkligen så härliga men samtidigt är dem ju överallt & ingenstans! 

I know it's monday


Detta har varit en måndag som minst sagt har gått i ett! Plugg, barnvakt, träning, spelarrådsmöte & plugg. Jag är verkligen glad över att jag kan sätta en stor bock över den här dagen. Nu längtar jag bara efter min bästavän Michaela som kommer hem från Indien imorgon. Ska krama henne tusen gånger om.

Farsdag

Vilken tur att just jag har den bästa pappan i världen

Söndagkväll! First of all, vi spelade lika mot Åstorp! Blandade känslor efter matchen med tanke på att domarna dömde bort ett av våra mål, men glad att vi tog en poäng! 
Idag är det farsdag! Därför har min familj varit hemma hos mormor & morfar & farmor! Supermysigt var det & 10 kg tyngre ligger jag nu här i min säng.

You found me

Old pic


Så magiskt härligt med fredag?! Det finns minst sagt en viss känsla över dessa dagar. Min kväll har jag spenderat hemma hos fina Linnea! Lite idolmys, bildredigering, prat & skratt får sammanfatta kvällen. Nu somnar jag gott.

Ganska härligt



Det hade ju inte suttit fel att stoppa i sig detta just nu.
 Saknar verkligen USA när jag tänker tillbaka på i somras. Så fruktansvärt bra allting var på andra sidan jordklotet.

Veckorna rullar på nu & imorgon är det fredag igen! Ska bli underbart skönt med helg & ser fram emot en lugn sådan. Dock ska vi troligtvis spela en av seriens viktigaste matcher, så lite spännande är den också! 

Time



Gud vad tiden går fort. Jag menar, visst var det inte längesen vi längtade efter värmen, förberedde oss inför ett magiskt välförtjänt sommarlov eller kom tillbaka till första skoldagen igen? Det är november nu. Tiden springer iväg. Vill egentligen bara stanna upp en stund. Njuta liksom. Det är ju ändå denna tiden man kommer att titta tillbaka på sen. 

Idag har jag tagit det lugnt! Haft sovmorgon, ingen innebandyträning & inte alls mycket plugg. Legat & degat i soffan till största del, no complains! 

Vi bara fortsätter



Svävar på moln just nu! Ännu en vinst & vi är med i toppen, till & med i ledning! Det går så fruktansvärt bra nu & vi ska bara fortsätta i samma riktning. ALDRIG ge upp.

Idag har jag tillsammans med alla treor på min skola varit en heldag på Lunds Universitet & fått information om de olika programmen! Svårt att säga om man har blivit klokare eller inte, men väldigt intressant!

Fotboll med stora bokstäver



Följde med mamma en snabb tripp till Kristianstad efter skolan! Sedan var det barnvaktsdax! Fotboll. ALLT kretsar runt fotboll för den här lillkillen. Vi spelade både Fifia & latchade utomhus tillsammans med deras hundvalp! Vid sju var det träning för mig & möte om gårdagens match & om matchen mot Kävlinge imorgon! Så extremt taggad men ändå nervös! 

Räkna med oss



Vinst mot Lugi med 12-6! Det går bra nu, Röke IBK är med & tävlar i toppen. 
Senare på kvällen kom den här godingen hem till mig! Har så kul med dig!
Idag är en slappedag ensam hemma med lite plugg. Ikväll kommer äntligen min familj hem! 

RSS 2.0