Bloodsister

Har både gjort vårt tyska prov och läst upp mitt tal på svenskan idag. Talet handlade om min kusin och bästa vän Alma. Den människan som finns på den här jorden.
Vi har fått en ny tränare på innebandyn min före detta idrottslärare. Han ska fokusera på anfallsspelet och jag ser fram emot det riktigt mycket.
Bild från midsommar

Fourteen

Idag är det bara min brors dag. Försöker verkligen visa det för honom. Jag hoppas att han kommer förstå vilken kämpe han är när blir äldre. Jag vet om att vi bråkar men jag vet också om hur mycket han betyder för mig. Fast än han är yngre ser jag faktiskt upp till honom. Han har fått gå igenom saker som få klarar av. Han är den bästa killen som finns. Du kommer gå långt Felix
 Picture from today

Idag fyller världens bästa bror 14 år


Miss London

Håller på att skriva ett tal på svenskan som ska redovisas på torsdag. Skriver om en person som betyder mycket för mig. Tacksam och min hjärna kan börja sammarbeta med mig nu tack. Om jag hinner ikväll ska jag titta på dem två absolut sista avsnittet av portkod!!

Vad väntar jag på


New week

Var på fest hemma hos Tilda i lördagskväll med massvis med härligt folk var. Träffade människor som jag inte sett på väldigt länge! Igår var jag nere i stan och köpte present till min bror som fyller år på onsdag (tur att han inte läser här). Dock tänker jag inte avslöja vad det är.. Vid tre åkte jag iväg och spelade Dmmatch i Helsingborg och kom hem med en vinst, 3-2! Så gött...
Bild sen i somras på min födelsedag

Saturday you know

Känslan när man precis blev klart med en inlämningsuppgift jag började med halv tolv idag. Riktigt skönt
Jag ser ut som uteliggare men ska snart in i duschen och cykla till Matilda Wendell där vi möter upp Matilda, Nellie, Arber, Hakan och Max. Sedan drar vi vidare till Tilda där några härliga människor är

Härliga vänner

Cyklade till sjukgymnasten direkt efter skolan och gjorde några övningar. När jag var klar cyklade jag till wookhouse där Bella, Benne, Matilda, André, Marcus, Simon och Matilda satt. Vi satt där en stund och snackade sedan hade vi följe bort till qpoolen. Jag, Bella och Benne gick hem till mig och chillade i en timme tills Benne skulle tillbaka till Qpoolen. Jag och Bella gick dit när vi hade käkat och kollade tillsammans med ett härligt gäng på Norraskåne cupen. Vid halv tio cyklade jag och Bella till coop och köpte naturgodis och nu ligger jag på säng med fet musik i öronen och har en rufsig hund brevid mig. 

Så fett grymt

Vi förlorade matchen med 2-3. På grund av några skitdomare som inte vet hur man dömer. Skulle varit fett snällt av dem att döma rättvist. Men vi möter Malmhaug som spela i division 1 förra säsongen och vinner andra perioden med 2-1. Förlorar tredje på grund av en svinfel utvisning på grund av för många spelare på plan som ger malmhaug powerplay. De gör mål och vinner perioden med 1-0. 
Oki, nu bortser vi från det. Vi spela så sjuuukt bra igår, alltså riktigt riktigt bra. Det var riktigt fett att spela också. Hallen hade världens fetaste högtalare och lös med strålkastare innan matchen började. Har aldrig varit så taggad som jag var innan matchen, kunde verkligen inte stå stilla. 
Älskar innebandy

Min mest saknade vän

Cyklade till stan och träffade Bea, världens mest fantastiska person på den här jorden. Vi träffas inte alls lika mycket nu längre. Kommer aldrig glömma jullovet i sexan. Det var det bästa Bea
Nu är det dags att tagga match mot malmö, i malmö

STUDIEDAG

Studiedag, bästa känslan. Sov så länge jag kunde, gick upp och pluggade till tre. Sen så kom mina två snyggisar Matilda och Matilda. På kvällen stack jag på träning i Tyringe, innebandy alltså..
 
 
 

Photoshoot with matildax2

Måste också berätta att när vi fotograferat klart cyklade vi hem till Matilda och drack varm chocklad och åt kanelbullar. Bara en parantes..
 

Hello word

 
 

Går inte att glömma

Min mamma har nästan precis börjat jobba på en förskola i kyrkan så idag vid elva var jag med på deras nallegudstjänt där mamma välkomnades. Supermysigt och gud vad fint det var när alla barnen sjöng. Det var i den stora kyrkan och där var massvis med folk. Satt och bläddrade igenom psalmboken och hittade flera låtar som vi sjöng på konfirmationen. Alltså jag blev helt berörd, trodde inte jag saknade den tiden så mycket som jag verkligen gör. Det var verkligen något av det bästa i mitt liv. Kanske till och med det bästa. Men som tur är så kommer jag aldrig att glömma det.
 
 
 

Goodbye forever

Blev en riktigt spontan kväll igår! Min familj var hemma hos familjen Åberg där och Felicia och jag bara käkade. För när jag kom hem från Matilda frågade Marcus om vi och några andra ville komma på Viktors fest. Så efter maten cyklade vi och mötte upp några och stack dit tillsammans. Det var riktigt härligt folk där!
Tyvärr tog jag inga foton så det får en ful egobild

SoulSister

Oj vilken vecka det har varit, ett samhällsprov och ett historiaprov, men ack nu är det över... Därför här hela veckan bestått av riktigt mycket plugg vilket har varit fett jobbigt. Men igår efter skolan åkte jag hem till Matilda Mohlin och sov över där! Shit vad du är bra, finns ingen som du. Vi hade det jättemysigt, åt hamburgare, snackade, spelade gitarr och kolla på film. Idag vaknade vi ett! Har sovit i elva och en halv timme... 
Old pic

Plugg för fulla muggar

Var en fett häktisk dag igår med mycket plugg. Men som tur var pluggade jag tillsammans med mina fina vänner Nellie, Max, Marcus och Matilda! Vi fikade på kanelbullar också vilket var supergott. På kvällen tränade jag, aaah älskar innebandy riktigt mycket.. Vi fick veta att vi ska vara "faddrar" till yngre lag och träna dem några gånger, jag tycker sånt är jättekul! Idag har jag pluggat som ett as från studen jag kom hem tills nu. Har ett stort samhällsprov imorgon på "så styrs Sverige", vill bara ha det överstökat.. 

Typ förvånad på ett bra sätt

Var på lagfest med laget igår på T4, shit vad sköna alla är.. Spela typ brändboll i hallen mitt i natten och det blev en riktigt lyckad kväll! Idag ställde jag klockan för att plugga och blev precis klar. Nu bär det av till Hästveda med Nellie och Matilda för att kolla på cup!

Sånt kul

Igårkväll tillsammans med Matilda, Max, Benne, Marcus och Felix gick vi och kollade på Nellies match på T4! Fett kul men synd att dem förlorade bara.. Matilda Persson kom då också förresten! Efter matchen gick vi allihopa hem till Marcus och chillade, riktigt kul! Härliga vänner!

Up and rise, sunshine

Idag skrev vi ett svenska refarat innan lunchen och pga av det så ställdes vår svenska lektion in på eftermiddagen och vi slutade två! Skönt. Vid halv fyra var jag hos sjukgymnasten och sen har jag bara tränat och pluggat. En ganska tråkig och tung dag. Hoppas morgondagen blir bättre. Sen är det läge att ta helg.

Shorline

Idag var vi bara i skolan till klockan elva och hade sammarbetsövningar tillsammans med alla ettor som elevrådet höll i. Efter skolan gick jag, Nellie, Izabella, Marcus och Max hem till mig och hade det riktigt trevligt! Vi både flumma och pratade djupa disskutioner. Svär! De gick precis hem och vid halv åtta ska jag åka och kolla på när mitt lag spelar hemmamatch. Längtar riktigt mycket tills jag kan spela igen!  

Riktigt bra vänner

1321

Började skolan igår efter ett fruktansvärt bra lov. Men nu är det på det igen och om sex veckor är det jullov. Kollade precis på svts serie "portkod 1321". Jag är fast. Det är en webbserie som handlar om vänskap, kärlek och självrespekt. Svinbra.

Saknar dig

Igår sov jag över med Bella! Vi hade det jättemysigt och skratta ibland så att vi knappt kunde andas. Härliga vän. Idag har jag varit i kyrkan på en ljusgudtjänst och sedan åkte vi och Farmor hem till Salomonsson. Nu ska jag spela gitarr.

Bara släppa taget

Igår sov jag över med min fina vän Emelie! Vi kollade på en film som heter "Soulsurfer" som var riktigt bra och är värt att rekommendera. Det bästa är att den är verklighetsbaserad. Idag vaknade vi vid middag och Emelie kte precis hem. Nu ska jag duscha och sen ska jag hem till bästa Bella.

I think I think too much

Idag vaknade jag hos Michaela och vid nio skulle hon och hennes familj till väla så du stjutsa dem hem mig. Runt middag cyklade jag till min mammas jobb, en förskola där jag lekte och passade några söta och busiga barn. Om en timme kommer Emelie som ska sova över här!

Photoday in Mölndal

Här är några av de bilder jag och Frida tog i onsdags!


Girls just wanna have fun

Igår efter träningen åkte jag hem till Michaela och har sovit över här! Vi har tagit lite foton i sängen och kollat på film! 

Härligt mottagande

Igår vid klockan sex, när jag var framme i Hässleholm och åkte upp från rulltrappan väntade Jonathan, Marcus och Max där! Max skulle iväg så vi tre följde honom dit sen gick vi hem till mig. Vi satt och snackade och lyssnade på musik, riktigt chill var det! Vid halv ett åkte Marcus och Jonathan hem och då somnade jag gott i min säng.
Typ en snygg bild

RSS 2.0