Fine



Superbra daaag! När skolan var slut för dagen cyklade jag hem & hämtade min innebandyväska innan jag fortsatte till bästa Alicia. Känner mig alltid som hemma där. Vi käkade, skrattade och tittade igenom massa USAbilder. Det är aldrig tyst när vi två är tillsammans, bäst är du. 

Rutin

Throwback till en oförglömlig kväll 4th of July


Vilken lång skoldag... men sista lektionen fick vi lite information om gymnasiearbetet! Min känsla just nu, hur ska man planera upp det?? Men ja, det löser sig såklart!
Mina måndagar börjar verkligen få rutin. Hinner hem en timme innan jag åker och är barnvakt, för att sedan ta mig till innebandyträningen. Träningen idag var tuff men flöt på väldigt bra! Laget fick varsitt snyggt klubbfodral, lite roligt!  

Kolla match

Bra minne


Såå skönt med en söndag utan läxtvång! Istället har jag verkligen haft en lugn dag. Enda gången jag har förflyttat mig var när jag åkte till Tyringe och tittade på herrlagets hemmapremiärmatch, annars har mitt rum varit utgångspunkten. 

Spontant



Fina lördag! Seriepremiären slutade 5-5 mot Malmö fbc ungdom. Inte nöjd med resultatet, men glad att vi ändå tog poäng! Ikväll följde jag med Frida Galfi på en lokalfest en gata bort från mig för Cassandra som fyllde 20 år! Det var verkligen jättespontant, men var riktigt, riktigt kul! 
Konstaterande, spontant blir alltid bäst. 

Dagen innan




Sååå skönt med fredag! Fick boken "The fault in our stars" som jag beställt på posten idag! Kommer inte att vara kontaktbar.
 Även fast jag har varit ledig idag har dagen gått i ett. Men nu är äntligen min rekordlånga uppsats inlämnad & ikväll har jag, tillsammans med massa fina tjejer, firat min bästaväns 18årsdag! 

Om nästan 13 timmar står vi på planen. Nu är dagen här. Seriepremiär. 
Äntligen äntligen äntligen!!! 


Ledig

Oh happy thoughts

Att vara ledig imorgon på grund av inställda lektioner, världsgo känsla! Ingen väckarklocka är ställd utan planerar att vakna till stämningsfullt fågelkvitter. Idag har jag mestadels tagit det lugnt & skrivit på min inlämningsuppgift till imorgon. Träningen idag gick bra idag, börjar minst sagt bli lite pirrigt inför lördag. Malmö fbc ungdom borta. Seriepremiär. Gaah! 


.



Det värsta jag någonsin har varit med om. 
Jag är tom. Tom på ord, tårar och på energi. Livet är så fruktansvärt, frukstänsvärt orättvist & det finns ingen människa som ska behöva utsättas för något sånt här. 
 
Tacksamhet och hopp. Du har gett orden en tyngre mening. Du har givit så oerhört många människor inspiration men du har även givit mig min bästavän. 
 
En vän som även hon inspirerar andra, på ett sätt som för mig ibland kan kännas sagolikt. En vän som har ett hjärta av guld och en fantastiskt & svårslagen personlighet på alla möjliga sätt & vis. Sättet hon får mig att se alla små ljusglimtar & sättet som hon alltid får mig att vara just tacksam, oavsett situation. 
Jag är ingenting utan henne.
 
Hon har ditt hopp och din tacksamhet inom sig Camilla. 
Vila i frid. 
 
 

Goal



En ganska lugn dag idag måste jag säga. Dock en hel del läxor & man börjar känna av att skolan har dragit igång på riktigt nu. Har mitt första prov på väldigt, väldigt länge på torsdag. Kändes som att jag glömt hur man pluggar inför dem! 
Måste även skriva att jag längtar till helgen så mycket! Födelsedagsfirande och seriepremiär! 


Bowling



Studiedag! 
Att vakna klockan tolv var ett tecken på att man var i behov av att sova ut. Min dag har bestått av plugg. Ikväll hände dock massa roligheter, bowling & mat med laget! Superkul!


Birthdaysurprise!




Igår fyllde min bästavän Michaela 18 år! Den här tjejen. Vill inte ens ge mig in i en beskrivning om hur fantastisk hon är. 
Tillsammans med tre andra överraskade vi Michalea med en picknick för henne på Hovdala! Hon trodde att hon skulle äta lunch där med sin familj när hon istället såg oss sitta under en bro med ballonger, mat och musik. Underbart mysigt var det och hon är så värd det! 


Lights will guide you home


Underbar & välbehövlig kväll med fina Elin. Vi spenderade hela kvällen ute på min altan bland ljus och filtar. 


Bra fredag



Igår efter skolan var jag och fikade med fina Rebecka på madrix! Vi sa för ett tag sedan att vi skulle se till att träffas, vilket vi äntligen gjorde! Det var supermysigt! 

På kvällen åkte jag till Kristianstad på avskedsmiddag för Ellen som flyttar upp till Stockholm! Kommer sakna sönder dig din buse. Fick träffa & lära känna hennes närmsta vänner vilket var jätteroligt! På kvällen gick vi ut på Bonken tillsammans och efteråt sov jag över hos Ellen. Lagade verkligen världens godaste frukost idag. 

Äntligen fredag!



Igår efter skolan följde finaste Alma med mig hem! Vi köpte godis och pluggade, believe it or not, fick ett grymt flyt! Alma åkte hem vid sju och efteråt gick jag ut och gick en runda själv. Jätteskönt! Dock börjar det bli mörkare nu! 


Vinst!



Inget bortalag går ifrån hovet med en vinst i bakfickan, 6-1 till oss ikväll! Vi mötte Helsingborg i sista DM matchen, vilket resulterade i att vi vann vår grupp! 

Så fruktansvärt bra tjejer! 


Magiskt

Svårslaget

Har hunnit med en hel del idag! Efter att ha fått bekräftat att sista lektionen var inställd, firade jag det med jordgubbar och blåbär. Sedan åkte jag och var barnvakt. Så himla mysigt. Alltså dem två är så fruktansvärt söta & snälla!
 Cyklade därefter till min träning där jag spenderade tre timmar; spelarmöte, träning & spelarråd. 
Nu har jag precis krupit ner i min nybäddade säng. Godnatt 

Uno


Ny vecka, på det igen! 
Lite barnpassning blev det innan träningen idag! Vill bara nämna det, kommer att bli nästkommande mästare i Uno-kortspel. Allvarligt alltså, kommer snart att kunna alla knep dem två lär mig! 
Imed att både jag & Matilda tog körkort i somras, har vi utnyttjat detta in i minsta detalj när det gäller körning till träningarna. Men nu är det slutlekt, idag tog vi rallycyklarna med klubban i handen! 

Som att sova

  
 
Jag tänkte tipsa er om en av mina favoritspellistor som jag dagligen lyssnar på! Den heter "Som att sova" & beskriver tanken bakom den ganska bra!

2 of 2!

Ta mig tillbaka nu

Två matcher på två dagar, en igårkväll & en idag! Två vinster på två dagar, en med 10-4 & en med 7-1. Jo men det går bra nu! Nästa match spelas redan på onsdag igen, fullspäckat är det.
Ikväll är Linnea & Karolina här, bästa tjejerna!

9/11


När vi var i USA i somras gick vi bland annat till Ground Zero i New York där World Trade Center tidigare reste sig. Det var inte förrens då jag insåg vad som faktiskt inträffade den 11 september 2001. Det blev så verkligt när vi var där. Namnen på de människor som miste sina liv stod hugget i sten på platsen & vid vissa namn låg det blombuketter och små flaggor. Blev verkligen rejält tagen av att vara där och man kände i hela atmosfären att någonting hemskt inträffat just där vi stod. 

Idag har det varit en lugn dag. Slutade tidigt & satte mig med min engelskuppsats innan jag åkte till matchträningen i Tyringe. Två spännande matcher i helgen väntar. 


Ebbas skafferi

Bilderna tagna av Michaela Thornström
 
En underbar dag. Vi slutade innan lunch idag & runt tolv tog jag och Michaela tåget till Lund, en av mina absoluta favoritstäder. 
Vi gick in på de små gatorna tills vi kom till ett café som vi sedan innan planerat att gå till, Ebbas skafferi. Lund är inte längre endast en favoritstad, den har från och med nu ett av mina absoluta favoritcafeer. Herregud vilket mysigt litet ställe och vilken god mat de serverade. Här spenderade jag och Michaela vår tid innan vi strosade runt på Lunds kullerstensgator för att sedan ta tåget hem. 



När regnet öser ner

 

Spontana möten är de allra bästa. Utan att någon av oss visste om det stötte jag på Michaela och hennes mormor på stan idag, vilket ledde till att vi alla tre tog en fika tillsammans! Supermysigt.
Innan min träning ikväll fotograferade jag lite ute regnet. Det ösregnade verkligen ett tag där.


Never alone



Tycker verkligen om att vi har haft en väldigt lugn start i början av trean. No complains. 
Idag har jag passat barn. Spelat fotboll, uno & Wii. Trivs som handen i handsken. 
Istället för vår vanliga innebandyträning ikväll, hade vi ett pass tillsammans klubbens mentaltränare! Det kändes verkligen lärorikt & det blev många skratt. Antar att detta minst sagt kommer att bli min andra familj i höst.

Sunday



Ännu en go vinst på 8-1 fick vi med oss hem idag! Det var första DM matchen vi spelade för iår, vilket passade ännu bättre!

Ikväll har jag och Linnea varit hemma hos Micha och suttit ute i deras fina växthus hela kvällen lång. En av mina absoluta favoritplatser. Ni två, vad hade jag varit utan er, på riktigt. 

Vi pratade bland annat om hur viktigt det är att faktiskt umgås med personer som påverkar dig positivt, som tar fram dina bästa egenskaper och som inspirerar dig på ett eller annat sätt. Det kan låta som en självklarhet, men jag tror verkligen inte att det är så för många. 

Göteborg


Min dag har spenderats uppe i fina Göteborg där vi har firat min kusin Frida som har fyllt 20 år idag! God mat, pingis, gitarrspelande & kusinprat, det är härligt det

.


Ni vet den känslan när man vill kunna berätta för en person att allting kommer att bli bra. Berätta för personen att allt är mardröm och att hon kan vakna nu. Ni vet känslan ni får inom er när personen som betyder allra mest för er gråter & det finns ingenting du kan göra för att förändra. Det är då som du på riktigt känner dig hjälplös. & det är den värsta känslan som finns. 

Om jag hade trollkrafter skulle jag ha trollat tillbaka allt som det var förut. Om jag hade pengar hade jag betalt alla kostnader för att hjälpa. Om jag kunde spåkraft skulle jag ha hunnit ändra på framtiden innan det var försent.
 
Det enda jag kan ge dig just nu är mitt hjärta, min axel & min hand. Mitt hjärta är ditt att prata till för all framtid. & mitt hjärta kommer alltid att lyssna. Min axel är din för att alltid kunna luta dig mot den. Var vi än är någonstans. Slutligen har du min hand, som kommer att hålla din för all framtid. 

Världen har förlorat en ängel.

Thinking out loud



Wookhouse med klassen, valdebatt med alla treor i Kulturhuset, stan med mamma, lite gitarrspel & skype med Linnea. Dagen har rullat på bra. 



Baka



Lite stolt över min & Linneas prestation i köket idag! Magiskt goda. 

Innebandytränat ikväll & har förstått att de kommande veckorna kommer att vara fullbokade på grund av denna sport. Två matcher i helgen, två nästa helg & ytterligare två därefter! Får en känsla av att denna sport börjar ta över mitt liv...

Hemma



Bra helg uppe i Karlstad med en andraplacering i bagaget! Om vi fortsätter såhär kan säsongen bli riktigt bra. 
Lugn dag i dag. Blev frågad innan om jag ville fotografera några från int-programmet till deras UF-företag, så tog med kameran & knäppte några bilder på dem efter skolan! 

RSS 2.0