I'm in Paris!










I'm in Paris! 
Efter en behaglig flygresa landade familjen vid niotiden i Frankrikes huvudstad. Tog taxi till hotellet & trotts vår sena ankomst, satte vi oss på en pub & firade in vår första kväll. Imorgon väntar äventyr. 

Kusten

Tillbakablick 

En trött dag idag. Nu känner jag verkligen av hur skoltrött jag börjar bli. Det känns som att all min energi försvunnit. Som tur var kom min bästa vän Molle vilket gjorde hela min eftermiddag. 
Nu vill jag att det ska bli imorgoneftermiddag, för vid tretiden åker jag & min familj till Paris.   

Godmorgon

Har tänkt på det där...
Hur du börjar din morgon kan påverka så mycket hur resten av din dag kommer att bli. Negativa tankar på morgonen gör att du fortsätter dra åt dig negativt under dagen medan positiva tankar istället får dig att dra åt dig allt positivt. 
Så idag börjar vi alla med ett stort leende på läpparna. Ler lite extra åt allt vi ser & uppskattar det vi har omkring oss, så ska vi se till att denna tisdagen blir något alldeles extra. 



Lazy mondays



Haft den här godingen på besök hemma hos mig efter skolan idag. Haha vi somnade båda i min säng & vaknade efter en hel timme. Hur skönt som helst. Ikväll var jag på ett innebandymöte tillsammans med tre andra damspelare. Vi ska hålla i innebandyträningar för barn som går på fritids här i Hässleholm varje tisdag & tordag, vilket jag tycker ska bli jätteroligt!

Sundays



Inte gjort många knop idag vilket har varit hur skönt som helst! Bara varit hemma med familjen & har 
spenderat stora delar av kvällen själv på rummet med min gitarr. Älskar det. Nej nu ska jag sova så att jag orkar med skolan imorgon! 

Rökemixen & festen





Den årliga rökemixen & festen är över. Dagen har tillbringats på hovet där alla senior & juniorlagsspelare har mötts i en stor turnering med blandade lag. Valde att försvara titeln i år igen & tog hem segern. Lika bra att visa vart skåpet ska stå ni vet.
På kvällen hade vi & herrlaget avslutningsmiddag på kurhotellet innan vi drog vidare till Hässleholm. 

Tycker om innebandy. Tycker om mitt lag. Väldigt, väldigt mycket ska ni veta.

Our week in Prag






Hemma från en resa i världsklass. Tillsammans med min klass, andra samhällsklassen & ekonomiklassen har vi haft några magiska dagar i Prag. 


We're going to Prag



Nu tar jag mitt pick & pack & beger mig till Prag!! 

Detta är en årlig studieresa alla samhällstreor & ekonomitreor gör på min skola. Som vi elever har förstått lärarna, kommer vi att få mycket fri tid, samtidigt som vi ska se mycket! 
Har hört att wifit är rejält kasst där borta, så får se om jag håller er uppdaterade i veckan eller om ni får ett större inlägg på fredag! Let's keep in touch! 

Hembyggsparken

 
 
Haft ett fastklistrat leende på mig hela dagen. Efter en runda på gymmet har jag umgåtts med min bästavän Michaela som jag tycker om så mycket. Vi har verkligen fått till en sådan feel-good dag. Gick ner till hembyggdsparken där vi åt godis & satt i över en timme & pratade. Kvällen har vi spenderat ensamma hemma hos mig. Nu ligger vi i soffan uterummet med filtar & musik. Imorgon åker jag till Prag.

En fredag som varit snäppet bättre än andra















Inledde dagen med att åka till Kristianstad med mamma innan jag gick på min första & enda lektion. Just nu har Hässleholm besök av international streetmarket, vilket innebär att ett tiotal vagnar står uppradade på torget med mat från hela världen. Gick ner en runda med My & Julia & käkade lunch med Karolina, Jonna, Wilma, Zacke, Nikki, Victor & Maja! Därefter tog jag inlinesen till gymmet & körde ett pass innan jag stack ner till stan igen & åt kreps med Linnea. Körde sedan hem till henne & vi tog en powernap i hennes säng. 

Ikväll köpte familjen hem några måltider från torget som vi åt innan jag åkte & spelade padel med mina vänner Jonna, Elias & Pontus! Spelade i två timmar innan vi åkte hem till Elias & spelade sällskapsspel & kollade på skräckfilm. 

What a day. Jag är så tacksam för de personer jag har omkring mig. 

Thursday



Skrivit mitt sista prov innan helgen & på söndag åker jag till Prag! Åker dit tillsammans med klassen & två andra klasser på skolan! 
Idag efter skolan fikade jag med fina fina My & efteråt var jag barnvakt. Har fått spela fotboll, dansa till Michael Jackson & spelat memory. Världsklass. 

Days like this



Efter en dag i skolan har jag varit barnvakt i några timmar. Följde med Elsa ut när hon skulle sälja majblommor & stod utanför vid vägen med hunden. Nostalgi!
Ikväll skaffade jag även mig ett gymkort som ska användas fram till sommaren! Taggar redan till nästa innebandysäsong

Direction



Första dagen efter lovet - check. 
Käkade gott mellanmål när jag kom hem & bläddrade igenom häftet till nationella i svenska imorgon. Ska bli kul att sitta instängd i aulan från halv nio till halv ett en tisdag, am I right? 
Ikväll var det allt spännande! Laget hade möte med ordförande som presenterade vår nya tränare inför nästa säsong! Ser beskedet endast positivt!! 

Don't think



Blir la glad av bilden 

Spenderat hela dagen på djurparken! Konstaterande, barn är fantastiska. De är så respektfulla, förstående & snälla mot varandra, om man bara möter dem på samma nivå & ger dem tid. Som sagt, mitt hjärta har smält flera gånger idag igen.


Finally



Vad det har varit varmt idag! En ren värmebölja. Speciellt i skjorta, långbyxor & kängor. Jobbade i djurparken idag. Går 
runt & småler hela tiden utan att tänka på det. Man får så mycket kärlek.
Direkt när jag kom hem mötte jag upp dessa pajasarna i djupa dal en stund. Åkte hem tidigt för ska jobba imorgon också. Nu trillar mina ögonlock ner snart. Godnatt på er & sov så gott

Fridays



Min fredag gick sorgligt nog till plugg, men jag är glad att jag fick mycket gjort! På kvällen var jag på 18årsfest hos Zacke!! 
Imorse ringde klockan för jobb & snart ska jag ta bilen till djurparken!

Yummy



Som sagt har jag, Karolina & Linnea varit sambos nu ett tag & har sovit hos Linnea två kvällar i rad. Igår på dagen var vi ute i det fina vädret & idag väcktes jag & Karolina av att Linnea kallade ner oss till köket. Synen vi såg var magisk, kan det vara världens godaste frukost?! 


En sådan "bättre dag"


Min dag har spenderats i Malmö med Frida! Första gången vi träffades själva utanför innebandyn, vilket verkligen var hur kul som helst! Hade såklart inte förväntat mig annat.
Ikväll har jag varit med mina hjärtan. Haft hela huset för oss själva & såklart utnyttjat det till max. 





Vandring



Tillsammans med dessa fyra godingar har jag vandrat runt finjasjön idag! Tyvärr blåste det en hel del & känslan när vi efter 4,5 timme såg bilen på parkeringen gav mig nästan glädjetårar. Men skönt var det! 
Ikväll har jag lirat bandy, smålagsspel för hela slanten. 

Life's good



Det säger sig själv när jag frågade min chef frivilligt om de behövde hjälp på djurparken idag. Tror knappt det går att förklara hur roligt jag tycker det är!! Jag har fått så många kramar av barn idag så blir alldeles varm.
När jag kom hem från jobbet & käkat, körde jag & Jonna till Tyringe hem till Zacke, där Nikki & Amanda också var! Vi spelade massa sällskapsspel, körde rundpingis & snackade en massa. Kvällar som dessa sätter minst sagt guld på vardagen

Inlines



Ännu en härlig dag på djurparken! Som jag älskar det. Vädret har varit magiskt för den delen också.
Ikväll hade jag & Jonna inlinesprämiär! Vi åkte inlines i ungefär två timmar innan vi körde hem till Jonna & bäddade ner oss bland kuddar & filtar med te & godis. 

Lördag!



Härlig dag på Skånes Djurpark bland massa djur & barn. Fick hålla en orm & se allt från björnar & lodjur till älgar & tvättbjörnar matas! Fick även en mycket intressant & rolig fråga från en gäst: "Jag har funderat, är älg & kamel på något sätt släkt? Kreativt tänkande.
Min kväll har jag spenderat med världens bästa Alicia! Hade ju aldrig klarat mig utan dig.

Påsklov!



Magisk start på lovet!
Igårkväll åkte jag hem till min bästavän/kusin Alma. Tillsammans med hennes vänner träffades vi först & åt innan vi gick ut i Helsingborg på Tivoli. Det var galet kul. 
Imorse vaknade jag hemma hos Alma & åt påskmiddag hos min moster med Alma & resten av kusinerna. Därefter åkte jag själv hem till mormor & morfar för att hämta Fiffi & har varit där hela eftermiddagen. Ni är så bra.


Hovdala



Det finns inget dåligt väder endast dåliga kläder. Så löd mottot när jag & Alma gick en lång runda efter skolan vid Hovdala. Vi var iväg i två timmar & det var så skönt. 
Imorgon väntar en spännande dag. Min klass ska hålla i en äventyrsdag för eleverna på Läredaskolan! Sen har vi påsklov!

RSS 2.0