Det enda jag kan göra är att försöka

Var med Nellie efter skolan & den här gången var batteriet verkligen laddat! Ikväll har jag laddat inför innebandycup i Karlskrona imorrn! Första cupen med damlaget, spänd!

Underbara människa

Det är bara att le


Nellie följde med mig hem idag! Det var tänkt att jag skulle fota henne men när vi väl trampat oss ut i skogen & satt igång, tar det inte ens fem minuter förrens batteriet dör. Ah ibland orkar jag inte... Fast jag fick ändå några fina bilder på dig din snyggis! På kvällen spelades det innebandy

run


Jag har gjort vad jag kan


Idag när jag & Nellie hade käkat stack vi två & Rasmus hem till Jakob. Ganska direkt gick vi ner till Maxi & hängde som bara coola kan göra. Och där satt vi & snackade i någon timme. Därefter gick vi en runda och slutligen följde vi Jacob hem & sen Rasmus. Yolo
bäst

Från tio till fem

Igår var jag & ett helt gäng goa tjejer & killar hemma hos Isabelle på kräftskiva Sov sen över med Nellie & nu ligger vi här.. lite döda.. men helt okej ändå
Fett dålig kvalité jag vet. Varför glömde jag kameran

Let's find a way

Öjöjöj nu har jag gått en vecka på gymnasiet..
Efter skolan fikade jag på Madrix med Michaela, alltid mysigt där! Jag cyklade hem & nu sitter jag här, på altanen, har precis ätit & med en gitarr i handen. Jag förvånar inte mig själv


Det kommer ordna sig

Cyklade hem till Matilda med Matilda, Nellie & Matilda efter skolan idag. (nej, jag är inte senil, just a lots of matildor) Stack till innebandyn vid sju idag, första riktiga träningen med laget, känns bra! Många saker löste sig idag också vilket är skönt.


Ibland blir saker inte som man tänkt sig




Team up

Enda fram till torsdag ska vi ha sånna chilliga lektioner där vi lär känna varandra & skolan. Idag hade vi bland annat teambuilding i skogen, faktist riktigt kul! Det känns som att detta kan bli en bra klass.
Efter skolan cyklade jag hem till Nellie. Så fail ändå haha, Nellie hade någon rabatt på H&M som gick ut idag, så gick vi ner där & upptäcke att de stängde för tio minuter sen.. Fast lyckligt nog kollar hon på lappen igen & ser att det är imorgon den går ut!


The first day of something big

Idag har det hänt något historiskt i mitt liv. Jag har börjat gymnasiet, samhälle om vi ska vara sånna. Jag kan egentligen inte säga så mycket mer imed att vi bara träffades i knappt två timmar idag men jag hoppas att det blir bra! 
Efter skolan gick jag & ett gäng tjejer ner till stan & käkade på graffiti & efter det följde bästa Izabella med mig hem. När Bella åkte hem vid fem gick jag & Rasmus ut och gick med våra hundar. Snabbt därfter cyklade jag som en galning till träningen, men jag hann!


 

Summer of 2012

Jag har aldrig varit med om en så bra sommar som 2012. Detta är min bästa sommar hittintills. Har varit med om allt från galna till underbara grejer. Inget kan slå den. Verkligen, inget. 
 


Vill fortsätta

T L D O S. The Last Day Of Summer. Idag har jag varit med Izabella hela dagen. Med våra fyra ben cyklade vi till Hässleholmsgården & fotade i kilo tonvis. Love it!










We are family

WOAW, igår var det släktkalas för hela slanten! Fett kul ändå, för där var släktingar ifrån USA som var där, & andra trevliga såklart!


Skillnad men ändå inte

Igår var det riktigt fint väder! På eftermiddagen var jag på urnsättning för min farfar & efterråt åkte jag, min familj, farmor & mina kusiner hem till Salomonsson. Vi åt middag där & stannade till kvällen. Innan maten gick vi en runda till mammasvik där Felix & Emil badade. Jag & Emma gick ut på bryggan men att hoppa i får bli en annan gång, haha

Feeling

Fett mysig dag i Mamö igår! Förutom att gå runt på Malmös gator köpte vi varsin smoothie & satte oss på trapporna vid floden. Idag har inte mycket hänt i mitt liv. Vid middag var jag nere i stan hos Petra som är en sån "hudexpert". Där låg jag i en timme & blev ompysslad, fast det är inte det skönaste mitt ansikte varit med om. Härligt väder idag också, satte igång hög musik på altanen & spelade fotboll med min bror. Utklassning *host*. Ikväll ska jag träna innebandy

Jag kan inte låta bli att le

Hade en jättebra kväll igår i Helsingborg, kommer sakna dig Alma! Imorse ställde vi klockan & planerade att vi skulle ha en lugn & harmonisk morgon. Men nej. Alma vaknade av att jag fick ett sms en timme efter att väckarklockan skulle ha väckt oss... Snabbt upp ur sängen, hoppa i kläderna & tryckte ner frukosten. Okej trycka var att gå till överdrift.. Grejen att vakna så tidigt var att jag ska till Malmö med Bella idag! Så nu sitter jag på bussen som snart stannar i Hässleholm där Bella är, sedan tar vi tåget till Malmö. 

Kommer sakna dig

Idag har jag varit med Nellie. Runt fyra hade jag en tid på synsam and guess what? Jag har skaffat linser! Det konstiga är att jag verkligen inte känner dem, fast ja det är ändå bara positivt! Jag & Nellie köpte också varsin ottoglass...mhmh Efter synsam mötte vi Elin & både Nellie & Elin följde mig ner till stationen. Min kusin Alma flyttar till Falköping i helgen & ikväll ska vi som är hennes närmsta vänner tillsammans med Alma åka till Helsingborg & äta på restaurang. Längtar! Efter så ska jag sov över hos Alma
 
Alltid du & jag, alltid
 

Alla tror

Efter jag & Kajsa fotade hände det här...
 F1

Fields of gold

 
 
 

Ofta bättre än vad du tror

Waow, det är mycket som är bra just nu. Det blev iallafall en mycket bra kväll igår! Vi träffade mycket folk, skrattade i tonvis & åkte karusell. På natten sov jag över hos fina Nellie. Idag så tog vi det fett lugnt. Låg & läste Fridatidning i Nellies säng, kollade på hanbollsfinalen & lagade pannkakor.

 


Sjusovare

Idag vakande jag & Linnea halv ett, mihi.. Eftermiddagen kändes väldigt kort vilket inte är så konstigt. Vid tvåtiden kom Matilda Mohlin till oss, min fina vän! Det blev mest att vi tog det lugnt, snackade & hade igång tvn. Ikväll ska på festivalen igen! Nu har vi precis ätit & snart ska vi cykla iväg, först till coop & möta Matilda (köpa tuggummi!!) sen träffar vi Frida & Nellie i stan.

Snyggisar!


Festival

 
Jag & Linnea har knappast gjort någonting idag. Väldigt skönt för nu är vi utvilade. Vi stack som snabbast ner till stan på dagen för att göra en grej. Snart ska vi börja göra vid oss. Ikväll så ska vi ner till festivalen med ett väldigt härligt gäng. Fast först så ska vi alla ses hemma hos Nellie! Inatt sover Linnea över här
 

Du är bäst Linnea

Efter att jag sjungit igår tog jag, Linnea & Tanja en runda på stan & sedan cyklade Linnea hem till mig. Jag packade mina träningskläder sedan stack vi direkt till fotbollen. Efter träningen cyklade vi först inom Maxi & köpte jordgubbar & choklad och sedan hem till Linnea. Efter ett kilo skratt satte vi oss i sackosäckar med filtar och kuddar på Linneas balkong. Vi tog med oss jordgubbarna & den smälta chokladen ut & satte igång en film. Sedan låg vi bara & snackade. Mysfaktorn var på hög nivå igårkväll alltså!
 
 

Du ångrar bara det du inte gör

Idag har jag & en kille som heter Rasmus sjungit & spelat gitarr tillsammans på festivalen. Ingen talangjakt utan bara för underhållningens skull. Vi sjöng tre låtar: Free fallin, don't stop believin & the a-team 
 

 


Ta chanser

PRACTICE

Hearts

Vad har hänt med världen? Min bror kom in med frukost på sängen till mig & Matilda & det är inte ens min födelsedag? Nåja, bara ett positivt steg för honom. Igår var jag & Matilda ute & fotade som ni ser på detta & det förra inlägget!

Soulsister

Det här är Matilda. Jag har saknat henne jättemycket & idag fick vi äntligen träffas. Hon ska till & med sova över här så nu ska vi ha det mysigt på altanen.

Världens bästa släkt

Idag har jag firat min födelsedag tillsammans med min släkt! Helt otroligt att det både var fint väder igår & är det idag! Imorgon ska det regna hehe..  

16

Idag fyller jag år! Om jag skulle bott i USA skulle jag just nu antagligen förbereda inför mitt stora feta sweet-sixteen-party med uppklädda servitriser, sextio gäster,en stor upplyst pool,dekorationer för tusenlappar,ett pojkband som spelar live musik & ett stort raketnummer som skulle avsluta kvällen. Fast nej. Jag bor i södra Sverige i en håla vi kallar hässleholm. Men jag behöver inte en stor fest som förklarar för mig att jag blivit ett år äldre. För mig räckte det mer än mycket att åka till Helsingborg med mamma, gå runt & kolla i affärer, köpa varsin Chailatte som vi tog med oss ner till stranden och bara njöt i det fina vädret. Det är en bra födelsedag tycker jag. Jag har också blivit så glad av alla gratulationer som mina vänner skrivit till mig. Jag tar åt mig.
Ikväll ska jag & min familj ut & äta på restaurang. Längtar.
 

23:59

DEN ABSOLUT SISTA BILDEN PÅ KAJSA NILSSON SOM FEMTONÅRING

Turn in

Efter min träning kom den här snyggingen Emelie, ännu en vän jag saknat, hit & ska sova över här! Ganska direkt när hon kommit cyklade vi till Coop & köpte godis. Just nu sitter vi på altanen & har fört ihop sofforna & ska snart sätta på en film (surprise!!). I like it!

Balada

Idag har jag haft det superkul med Bella & Linnea!  Det var som att något hände när vi satte igång hög musik & började dansa & hoppa på studsmattan. Vi blev galna. Bokstavligt talat & helt seriöst. Vi blev så varma att vi bestämde oss för att ta fram vattenslangen & ha vattenkrig. Men ett gammalt hål i slangen hindrade vår ide att gå  igenom. Men shit vad kul vi hade det ändå! Ikväll är det fotbollsträning för alla tre.

RSS 2.0