Let's do this

 
 
 

Happy new year


Just nu 10.30

På väg till Göteborg för att fira tre födelsedagar! Min kusin Hanna 20,Farmor och mina kusiners Farmor. Ska bli kul att träffa alla.

Tycker om mina vänner


Bara gör det

Kvällen blev inte alls som jag planerat! Fick ett samtal från Marcus då jag blev erbjuden att kolla på film hemma hos Viktor tillsammans med Marcus, Oliver, Magda och Rebecka! Så jag mötte upp killarna och efter ett litet tag kom Rebecka och Magda när vi var framme. Vi kollade på en väldigt gammal film som hade egentligen en sån torr humor att den blev fett rolig.. När filmen var slut hade vi följde alla en liten bit sedan följde Viktor, Oliver och Marcus mig hem. Blev en spontan och fräsh kväll med härliga människor! Nu är jag riktigt trött men imorgon är jag tvungen att ställa klockan. Vi ska upp till Göteborg för att fira min kusin och farmor som fyller år. Hanna fyller dessutom 20! 

Det som kommer från hjärtat, går till hjärtat

Igår när jag och mina vänner vaknade satte vi igång en film och hade det mysigt med tjocka täcken runt oss. Kommer dock inte ihåg vad filmen hette..men det var riktigt bra! Senare på dagen gjorde jag ingenting och på kvällen kom familjen Holmberg hem till oss! Jag, Clara, Jacob och Viktor hade det riktigt kul och spelade buzz, hockeyspel och kollade på film! 
Idag från klockan nio nere i Malmö till nu har jag varit på skåneuttagning med innebandyn. Den tredje träningen innan dem tar laget. Dock stukade jag foten första gången och kunde inte vara med då eller vid andra tillfället. Men idag röck inga fötter och det gick helt okej. Alla är verkligen svinduktiga! Nu ska jag förmodligen käka och sedan ska jag försöka koppla in min nya iphone och föra över och hålla på. Funderar även på att kolla på film. 

This is it

Igår på eftermiddagen fikade jag på Madrix med Matilda, Matilda och Nellie. Efter någon timme kom jag hem och gled runder lite i huset. Tog det ganska lugnt. Från klockan sex till åtta var det träning i Tyrshov. Ohmajgad vad jobbig träning. Kondition och styrka direkt efter jul är ingen bra kombination. Men självklart känndes det gött efteråt. Bella var och kollade på vår träning och när vi tre duschat åkte vi alla fyra hem till Matilda Persson för en chillkväll. Vid nio kom Viktor, Benne, Oliver, Gun, Marcus och Felicia. Asskönt gäng! Vi spelade ett spel som heter Absolut överrens som var riktigt kul. Efter två omgångar gick vi ner i källaren och kollade på en svinläskig skräckfilm. Efter några panikångestattacker och skrik kunde vi äntligen slå oss till ro när filmen var slut. Äh nej skoja bara, vi var inte alls rädda!! Vi är ju tuffa och råa.. Efter filmen hade vi igång musik och satt och snackade. Marcus och Benne som var sist stack hem klockan fyra. Är det lov så är det! Sedan sov jag, Matilda och Felicia över hos Pär-Ann.
  
 

Like crazy

Vid sextiden på juldagen kom Nellie hit. Vi två och min familj spelade kortspel och åt ostbricka, mysigt! Senare på kvällen kollade jag och Nellie på en film som heter Like Crazy. Den var bra men var lite konstig i vissa sammanhang.
Igår var det full rulle för min familj! På morgonen åkte vi till väla för att byta Felix julklapp och för att köpa present till min kusin. Efter en knapp timme åkte vi vidare till Farmor där vi först gick en lång runda och sedan fikade. Skönt och mysigt. Vårat tredje stopp blev Perstorp där vi firade min kusin Alma som fyllt år! Bästa vän. Vi hade mycket att prata om imed att vi inte setts sedan höstlovet. Men det var jättekul och vi åt asgod mat.
 
 

This's my christmaspresents!

 
 
 
 

My gift

Julafton för mig blev en supermysig och lyckad dag tillsammans med mina nära och kära! Firade med mina kusiner och Farmor och på kvällen åkte min familj hem till Mormor och Morfar. Jättemysigt. Idag är hela min familj hemma och leker med sina julklappar, haha.. Tänkte lägga ut ikväll vad jag fått.

Merry Christmas!


En tradition

Har mest glidit runder idag och fixat. Handlat det sista, slått in julklappar, bakat rocky road och städat. Min familj har som en tradition att ha ett litet familiejulbord tillsammans på lilljulafton vilket också är avklarat för i år! Nu sitter jag i min säng med skön musik och surfar runder på datorn. Livet är gött.
 

At this moment

Det blev en go och mysig kväll igår hemma hos Matilda. Åt massvis med julgodis och hade det roligt. Vi hade också igång musik då vi sjöng och dansade runder till mamma mia låtar och massa andra klassiker. Vad jag tycker om er! 
Jag har nog aldrig tyckt om mitt liv så mycket som jag gör just nu. Det är så många saker som är så ovanligt bra på samma gång. Självklart är jag ledsen ibland men jag har aldrig njutit så mycket av livet som jag gör just nu. Det är tack vare mina otroliga vänner, min familj, innebandyn och musiken. Och bara känslan av att inte ha så stora bekymmer. Detta ska jag ta vara på
 
 
 

Alla vill bara ha och ha

Idag har jag för mesta bara slappat men även hunnit med att städa huset med Felix när våra föräldrar varit i Hlesingborg och handlat julklappar. Om några minuter ska jag åka till Matilda där vi två och Nellie, Felicia och Matilda också ska vara ikväll. Vi ska nog kolla på film!
Detta är min kusin. Han är min förebild och en äkta kämpe. Always has been and always will be 

När man inser

Wohoo nu är det jullooov! Innan vår klass gick in i aulan fikade vi och lekte lekar. Vid tio önskade rektorn oss en god jul och jullovet kunde börja. Jag inledde mitt med att åka till Emporia med Matilda, Matilda, Nellie, Max och Benne! Blev en lyckad dag där vi hittade massvis med julklappar som jag inte tänker avslöja. Förra gången jag skrev här om presenter berättade Felix att han lhade äst det. Ett misstag som inte ska begås igen. Jag, Nellie och Max stannade kvar väldigt mycket länge än dem andra och åkte hem vid sju. Jag och Nellie gick i igenom en mardrömsscen då vi trodde vi skulle missa tåget och biljettautomaten låg en bra bit därifrån. Gud vad vi sprang och gud vad kul det måste ha sett ut. Dock sabba Nellie kärleksögonblicket på stationen när hon stannade innan Max men det är en annan historia som bara vi tre vet om, haha.. När vi kom hem åt vi thaimat hos Nellie och jag åkte hem vid elva. Världens bästa start på jullovet. 





 

När livet är på topp

Hade endast en vanlig tyskalektion idag då vi spelade spel med priser. Efter tyskan hade alla ettor juldans, vilket var svinkul! Direkt efterråt gick jag, Matilda och Simon till Qpoolen för att dömma en innebandyrunering som högstadiets nior har. Det var faktiskt kul och ännu roligare att få prata med mina gamla lärare. Jag, Matilda, Matilda och Nellie gick sedan till stan och köpte en present till julklappsleken. När Matildorna cyklade hem gick jag och Nellie upp till hennes lägenhet och hade det gött. Var tvungen att sticka vid fem för klockan sex var det dax för avslutning på innebandyn. Vi spelade serious NHL-turnering med priser, fikade på massvis med julgodis och lekte presentleken. Riktigt riktigt kul! Imorgon är det julavslutning! Livet är allt bra ibland

Hobbit

Igår var en riktigt lyckad dag. För det första skulle jag ha börjat klockan elva men vid halv smsar Simon om att samhällslektionen är inställd och att vi börjar ett! Så därför cyklade jag hem till Nellie och chillade där i två timmar. Vi åt pasta..mm... När vi kommer till skolan har vi endast språk och historia. Efter skolan cyklade jag till Felicia och stack hem vid sex. Vi hade girltalk.. Vid sju kom Marcus och Benne P hem till mig och var här i en halvtimme. Sen gick vi och mötte upp Benne C och Max och gick till Bion för att ta ut bilgetter där Matilda, Matilda och Nellie väntade. Innan bion käkade vi pizza på viking. Där mötte vi ett coolt gäng som även träffade efter bion. Förresten så såg vi The hobbit som faktiskt var bra! Vid halv ett var jag hemma och kunde verkligen somna gott. Jag är riktigt glad för att jag har så bra vänner

Finns inte ord för hur mycket kärlek den här sporten ger mig

Ikväll spelades sista matchen för det här året och vi vann mot Palmstaden med 7-1! Fy vad vi är grymma! Imed att detta är min blogg så är tvungen att skriva att vår kedja var fett bra idag och att Persson gjorde ett mål och jag två. Och Matilda Wendell slet som ett vilt djur. Hela laget gjorde en skitbra insats idag. Nu längtar jag tills på torsdag då vi ska ha innebandyavslutning med NHL-turnering, massa fika och julklappleken. Måste också skriva att jag börjar elva imorgon vilket är helt okej..
Nellie och jag idag!!

Detta gillas

Har äntligen gjort mitt feta Nkprov idag! Så himla skönt att ha det gjort! Slutade även innan middag idag så Nellie följde med mig hem och vi käkade och var allmänt störda. Ikväll är det match mot Palmstaden! Sista matchen det här året! Hemma match dessutom vilket ger ett plus i kanten. Nu ska jag plugga engelska sen är det taggning som gäller!
Bilden är på sköna brödrar med kniv.
 
 
 
 
 

Måste finnas


This friday


Spontana saker är dem bästa

Det började med att jag, matilda och matilda skulle träffas igår och plugga men vilket avslutades med en chillkväll hemma hos mig med 16 härliga personer! Vi satt ute på altanen, snacka, spela spel och lira lite gitarr i början. Vid halv två stack dem sista hem och det blev en riktigt lyckad kväll. Jag hinner inte lägga upp bilder nu för ska iväg och spela match men dem kommer såklart upp!
 

Lucia

Idag är det Lucia! Vi hade faktiskt ett luciatåg på Linneskolan men det var bara en flummigt sådant med typ två låtar och en kille som bar ljuskronan. Men det var kul iallafall och dem bjöd på fika. Här är nästa positiva sak. Både min engelska och svenska blev inställd så jag slutade innan lunch idag! Tog det ganska lugnt när jag kom hem. Egentligen för lugnt för jag har ett stort fet Nkprov på tisdag.. Träningen idag gick riktigt dåligt också, ingen bra kombination..
Den officiella pyjamasbilden

Dance like there's no tomorrow

Igår var en bra dag. För det första var det den tolfte i tolfte, tjugohundratolv. Haha, ni skulle sett oss när klockan slog 12:12. Oförglömlig stund<3. Nejmen seröst, hela linneskolan satt uppe med sina telefoner då och tog foto på klockan.  
Vid halv sju kom Michaela hem till mig. Vi gjorde vid oss för att sedan sticka hem till Elin Johansson där ett riktigt härligt gäng tjejer var och taggade till lussevakan. Vid halv elva blev vi nedstjutsade till björket och åkte hem vid två. Det var verkligen skitkul. Hade riktigt riktigt kul men mina underbara, coola men knasiga vänner. Detta är något jag inte kommer glömma.

Be free

Redovisade min, Nellie, Matilda och Simons redovisning idag på naturkunskapen, härligt att ha det gjort! Idag hade vi elevrådets årsmöte på Linneaskolan där de bjöd på fika. Gick till sjukgymnasten efter skolan och har pluggat Nk och Idrott hela eftermiddagen. Nu ska jag chilla mit das computer och sen lira lite och slutligen somna gott i min säng. 

True


we like it

Har nog aldrig gått så fult som jag gjorde till skolan idag. Över och under all snö, haha.. Men jag kom dit iallafall och även hem! Den här dagen gillade jag verkligen, gjorde mig på gott humör. Såg ett riktigt slagsmål (ok kajsa så det är sånt som gör dig glad), insåg mer och mer vilka härliga vänner jag har och fick reda på att jag fick A på mitt matteprov. Ikväll är det träning, kan typ inte bli bättre än så.

Så det faktiskt ska vara

Idag vaknade jag väldigt tidigt vilket var väldigt skönt! Runt ett kom min fina vän Emelie! Vi hade en riktigt lyckad dag tillsammans! Vi fotade ute i skogen och gick sedan in och virade in oss i filtar, drack te och redigerade våra snöbilder. Så det ska va. Just nu har jag precis ätit och ska nog sätta mig med min gitarr.
Lägger inte upp alla bilder nu..

Like the american way

Igår åkte vi tidigt upp till Göteborg för att gå på julmässan på Liseberg! Gjorde det som överraskning för Mormor som har fyllt 70 år i veckan. Det var verkligen supermysigt! Så himla fint! 


 



 
 
 

Wonder

Fikade med Matilda och min saknade vän Lisa idag på Madrix, supermysigt! Har endast varit hemma idag med mamma och pappa. Gick ut en lång runda själv med Fiffi när det snöade som mest. Hade igång hög musik i öronen och det var så fruktansvärt skönt. Det var typ det jag behövde, asskön känsla. Lyssnade bla på Forever young, klassiker men fy vad bra den är ändå. 

 
 
 

Grattis min underbara vän

Du är bäst Linnea!

Alltid


Hänger inte med

Gick hem till Nellie efter skolan igår. Haha, vi gick igenom hela stan med julmusik och studsadse runder. Hade ett välbehövligt tjejsnack och gick sedan och blev sedan skickade till kvantum för att handla av nellie mamma. Vi käkade hamburgare vilket var fett gott.. Efter maten satte vi oss och pluggade och vid åtta mötte vi Max på stationen och så följde han och Nellie mig en bit hem. 
Idag kom jag precis hem och ska sätta mig med min historia som jag har prov på imorgon. Ikväll är det innebandy. Älskar snö
 
 

Att man kan älska något så mycket

 

Winterland

Skridskon var inställd idag så vi slutade tidigt innan middag idag igen! Cyklade hem till Matilda och råpluggade matte ändå tills jag kom hem nästan precis. Ska plugga till historiaprovet nu..
Alltså jag kan inte sluta bli så fruktansvärt pepp på livet och lycklig när jag ser all snö!!! Alla människor blir så himla mysiga och snälla mot varandra. Just nu är jag själv hemma och har igång hög musik i hela huset, skönaste känslan..
Levande exemplar på det finaste människan som finns

Sweeties

Fotade dessa två idag ute i snön. Man kan inget annat än att sluta titta på dem och le som en kärleksfull farmor.. Nu ska tre vi snart baka julgodis tillsammans!

Älskart

Efter matchen kom Felicia hem till mig! Först gick vi en runda med Fiffi i all snö och sen gick vi in, satte på julmusik i hela huset (vi var själva hemma) och satt och snackade om allt och inget. Du är så bra Felicia! Har så kul med dig!

Celebrating for my brother


Celebrating

 Firade Felix igår med släkten, var verkligen en mysig kväll med mycket gitarr och foto! Idag har jag spelat match mot Helsingborg. En av de bästa och roligaste matcherna! Och vi vann, med 5-4! Fy vad gööött. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Var rädda om varandra

Cyklade hem till Nellie igår vid halv tio där vi var ett helt härligt gäng som chillade tillsammans. Jag, Nellie, Max, Matilda, Benjamin, Benne, Magda, Matilda, André, Rebecka, Hakan, Arber, Marcus och Felix! Sköna människor! Idag går jag runt som en städerska för vi ska ha släktkalas för Felix ikväll. Ska bli kul och mysigt!


RSS 2.0