Kallstaopen



Ni är dem allra bästa. 

Igår åkte vi & herrlaget buss upp till Karlstad på innebandycup! Tonvis med mat, lite poolhäng & massa innebandy, det är vad dessa två dagar har bestått av! N guess what? Vi är i final! Imorgon spelar vi mot Partille!








Madrix



Att sluta tjugo i två varje torsdag är inte så tokigt. Mysig fika med Michaela & tittade på IFK Hässleholms match på Österrås med Michaela & Linnea nu ikväll. Dessa tjejerna. 



Skratt



En minst sagt bra dag! Fina Alma följde med mig hem efter skolan idag! God fika, prat & mys blev resultatet av denna onsdagseftermiddag. Ikväll har jag jobbat i någon timme & enda sedan jag kom hem har jag bara tagit det lugnt & lyssnat på musik! Sista skoldagen imorgon för min del den här skolveckan, skön känsla


Two days

Den här bilden. Få bilder som kan få mig att bli så glad som jag blir av den här. Ren glädje, ingenting annat.

Idag har min skoldag gått väldigt fort & när jag hade slutat cyklade jag spänd & förväntansfull till mitt nya "jobb" här i Hässleholm! Jag ska vara barnflicka hos två syskon & passade dem för första gången idag! Ååh vad jag trivdes bra hos dem! Tror att detta kan vara världens underbaraste barn verkligen, så snälla & goa! 

Idag har vi också haft vår sista innebandyträning inför cupen i helgen! Guess what, klockan 06.00 på fredagmorgon går bussen från Hässleholm i 6-7 timmar upp till Karlstad. Jomen. 



We're all just kids

Slapp bild från i helgen

Idag efter skolan blev jag inkallad på mammas jobb & fick passa lite barn. Herregud vad söta dem ska vara. Ritade med en fyraårig tjej & kille, när tjejen plötsligt säger: "Jag & ***** ska gifta oss när vi blir vuxna!" Jag slänger en blick på killen & han bara nickar & ler, sedan frågar jag om jag är bjuden på bröllopet & när bröllopet är. Som svar: "Klart att du är bjuden Kajsa, det är när vi är vuxna & det blir vi i Augusti nästa sommar." Goa eller


Sunday again



Välkomnar söndagsångesten för ännu ett nytt läsår! Ae, så farligt är det inte. Inte än. 
Idag har jag varit nere på tyrshov & varit med på en 2 timmars träning för nya små innebandyspelare! För goa. 

Olofström



Första matchen sedan i våras är äntligen spelad! Träningsmatch mot Olofström. Tyvärr en förlust med 3-4, men vi kunde lika gärna gått av planen med tre pinnar. Laget gjorde en grym första träningsmatch inför säsongen. 
Min kärlek till den här sporten är ju okontrollbar. Ville spela tre perioder till när matchen var slut! Kändes som att mina ben kunde springa hur mycket som helst. 
Min fina kusin Hanna från Göteborg var & tittade på matchen, vilket var jätteroligt & följde med oss hem! Supermysigt!






Rebecka & Fiona



Fredag, vilket är underbart! Har varit i Malmö ikväll med några vänner & sett Rebecka & Fiona! Riktigt bra! 
Nu ska jag sova, är söndertaggad till imorgon. Vi har äntligen vår första träningsmatch! Jag har alltså inte spelat match sedan i våras! Olofström på hemmaplan, har inget att förlora 


21



Tre lektioner på torsdagar, svårt att klaga. 
Idag efter skolan fikade jag med Matilda & Nellie i stan innan jag mötte upp Alicia! Så mysigt! Alicia följde med mig hem & vi tog det lugnt tills min innebandyträning! Visade varandra massa bilder tagna efter att våra familjer åkt åt olika håll från Washington. Alicia åkte ju över på västsidan medan vi stannade kvar på östsidan! En heeel del bilder vill jag lova! 

Lund & Malmö




Första skoldagen & 178 skoldagar till studenten. 
Åkte till Lund på eftermiddagen & mötte upp fina Elinore. Tittade på hennes handbollsmatch & fick se hennes skola Polhem. Efter matchen tåg vi tåget till Malmö & såg Timbuktu! 

Sista sommarlovsdagen


Min sista sommarlovsdag i mitt liv. Känslan? Konstig. 
Redan igår bestämde jag mig för att ha en officiell sängdag för att sörja & ha ångest inför imorgon. Skämt o sido. Det ska bli kul att träffa alla imorgon, & direkt efter skolan ska jag ta tåget till Lund för en förhoppningsvis mycket bra kväll med min fina vän Elinore! Längtar redan om jag ska vara ärlig 


Helsingborg



Fin dag på väla i Helsingborg tillsammans med min bästavän! Vi hann prata om hur mycket som helst. Du är så bra Michaela.  
Ikväll har jag tränat innebandy. Börjar närma sig till vår första träningsmatch nu! Inte lite taggad nej. 

18årsfirande

 
 

 

 
Ibland inser man hur lycklig lottad man faktiskt är över att ha så fina vänner som man faktiskt har. Ikväll var en sådan kväll. Mina vänner är ju ovärdeliga, varenda en av dem! De sätter alla ihop mig till den personen jag är. 
Ikväll firade jag min 18årsdag tillsammans med mina närmsta. Jag är så nöjd med kvällen och allting blev verkligen över mina förväntningar!

Southernmost

The southernmost point, Key West
 
Idag var jag & hälsade på familjen som jag ska vara barnvakt hos det här läsåret! Ska bli så kul & ser verkligen fram emot det! 
I eftermiddag & kväll har jag fixat inför mitt 18årsfirande som ska ske imorgon! Längtar!
 
 
 

Spontant


Ändrade planer. Efter en mysig stund på altanen bestämde vi oss för att mer än spontant åka till en fest i Stoby. Dock åkte vi hem ganska tidigt men träffade flera vänner. 
Nu ligger vi i min säng med Ed Sheeran högt påslagen i rummet. Bättre finns knappt 



Kort


Kändes mer än okej att hämta ut det här kortet idag. Känslan! 
Familjen minus mamma som är iväg, har precis grillat & nu väntar jag bara på Linnea som ska komma hit. Lugn kväll på altanen planeras men snack & massa musik. 

Sunset



 Körde en liten runda med Elinore idag mitt på dagen! Köpte glass & åt i solskenet. Senare på kvällen åkte jag, Karolina & Linnea ner till finjasjön. Vi hade med oss en engångsgrill & högtalare, såg solen gå ner & pratade om allt viktigt. Dessa är stunder man sent glömmer 

KÖÖÖRKORT


This is gonna be the best day of my life!

Jag har tagit kööörkort!!! Har varit såhär glad 9*+43**{8@*£#%*#<80@ hela dagen!!! Den sjukaste & mest galnaste känslan jag har varit med om, kan inte sluta le! 

Har kört runt som en galning idag tillsammans med fina människor & musik! Alltså detta är obeskrivligt, så lättad. Efter träningen ikväll hämtade jag upp Emelie som ska sova över här! 
THE BEST DAY OF MY LIFE. 




From Orlando



Så skön söndag. Endast rört mig inom husets kvadratmeter, förutom när jag följde med pappa & tvättade bilen. 

18th party!



Svårslagen dag!
I förmiddags åkte jag & min familj till Åhus strand & ikväll har jag varit på Williams 18års fest! Har träffat sååå så många som jag inte har sett på hela sommaren. Det har varit så kul! Kvällen har även bjudit på massa dans, prat & skratt 



US - Iphone

'
 
Massa bilder tagna med min telefon från USA får ni stå ut med idag! Så galet allt har varit. Levde inte i verkligheten. 

Lungt





Idag har jag haft ännu en lugn dag. Dessa dagar behövs verkligen! Åkte till Tyringe ikväll på träning, vilket var kul! Blir så peppad. Lyssnar även sönder min nya högtalare som jag fick när jag fyllde år. Såå underbart! 

Ed Sheeran

 
Underbara Ed Sheeran! Vilken magiker. Killen vet verkligen hur låtskrivning fungerar! Under hela den här sommaren har jag lyssnat sönder hans nya album. En av mina favoriter är Thinking out loud! Magi
 
Min dag har varit väldigt lugn & ikväll kom min kusin & faster hem till oss! Så mysigt & kul! 

Övningskörning!



Övningskörning har stått på schemat med stora bokstäver idag! Därefter lite innebandyträning. Känner mig en aning ringrostig men det känns så skönt att vara ingång! 
Nu ligger jag bredvid min bästavän & har ätit vattenmelon & druckit iste. 

Innebandy

 
 
 
Nu är det igång! Första innebandyträningen på över en månad & jag har aldrig varit såhär taggad inför en säsong. Det känns riktigt bra & ser fram emot hösten så mycket! 
Innan fyspasset & lite innebandylir idag , fotagraferades truppen. Vilken syn!

18

 
 
 
 
18. Etta Åtta. Eighteen. Myndig. Körkort. Ta egna beslut. Dricka lagligt. Gammal nog att hamna i fängelse. & så vidare.
 
Min stora dag firade jag tillsammans med min familj. Vi åkte bil till Kivik & åt på en hamnrestaurang, sedan vidare till Simrishamn & köpte glass! Sedan har jag bokstavligt talat blivit överväldigad av meddelande, telefonsamtal, bilder & sms. Har blivit glad flera gånger om idag! Att till & med bekanta personer faktiskt tar sig tiden till att skicka iväg ett grattis får mig att le så mycket. 

Celebrating my 18th birthday

 
 
 
 
  
Om några minuter fyller jag 18 år. Den känslan är galen! 
Idag har jag därför firat min stora dag tillsammans med min släkt!
Volleyboll, innebandy, fotboll & bräda, det är så vi jobbar
 

Celebrating my 18th birthday

 
  
Om några minuter fyller jag 18 år. Den känslan är helt galen! 
Idag har jag därför firat min stora dag tillsammans med min släkt! Volleyboll, innebandy, fotboll & bräda, det är så vi jobbar
 

Reunion


 
Hur glad jag blev igår när jag fick träffa två utav mina bästa vänner? Couldn't handle it. Lite tårar & många kramar blev resultatet. Som jag har saknat dem.
Molle körde inom mig efter sitt jobb & därefter cyklade jag hem till Linnea.
 

HEMMA

 
 
 
Efter en lång hemresa över Atlanten satte jag idag min fot på svensk mark, efter en månad i staterna. Underbart jetlaggad just nu. Först tänkte jag att jag kunde skriva en kort summering av resan, men insåg fort att det inte är möjligt. Hur ska jag kunna summera den mest overkliga månaden i hela mitt liv? 
 
Längst ner vill jag skriva att USA tog mig med storm. Det är inte sista gången vi ses.

RSS 2.0