Farmors 80 årsdag!

 
 
Familjen tog bilen upp till Göteborg igår & firade farmors 80 årsdag tillsammans med släkten! Efter en magiskt god trerätters hemma hos Krokström, åkte vi in till Göteborgsoperan & tittade på 4 timmars musikalen "Kristina från Duvemåla"! Vi var hemma i Skåneland vid två, men vilken fin dag.
 
 

Vinterdag




Idag åkte jag till Höör hem till min klasskompis My! 
Jag har aldrig varit hemma hos henne & det var verkligen jätteroligt att träffas utanför skolan! Vi hade planerat en liten fotodag & körde runt till fina ställen & fotograferade! 
När jag kom hem åkte jag vidare till en fantastiskt svettigt fyspass på innebandyn. Ålade mig nästan in till huset när jag kom hem, men känslan är oslagbar. 

Längtar



Countdown, som jag längtar

En mycket lugn dag hemma i joggingbyxor & en stor mjukiströja. Precis så som jullovsdagar ska vara! Ikväll har jag både träffat tjejerna & varit här hemma tillsammans med några vänner till familjen. Mycket prat, planering & skratt. Nu trillar mina ögonlock ner vilken sekund som helst, godnatt!

Filmkväll



En riktigt må bra kväll tillsammans med min favorit. Efter att ha skrivit på gymnasiearbetet hela dagen, kändes en filmkväll, prat & musik hur gött som helst. Jag & Linnea fick världens skratt attack när vi låg i hennes säng. Ni vet sådär när magen knippet sig & tårarna rinner ner från kinden & tillslut gråter man knappt åt skämtet utan över att det gör så ont i magen? Precis så. Tur att skratt förlänger livet.

Annandag Jul



En mycket, mycket bra jul tillsammans med mina nära. 
Idag efter en springrunda i skogen, åkte min familj hem till mina kusiner på mammas sida. Julfikade & åt middag på kvällen.
Min kusin Alma hade fått Michaela Fornis bok "Om att älska" i julklapp. 90 korta berättelser om kärlek & vi två hade högläsning för varandra inne på Almas rum. Svepte halva boken i ett nafs. Till er som inte har läst den, läs. Efter ikväll ångrar jag att jag inte öppnat den boken tidigare. Så klok är hon, Michaela Forni.

Julafton!

 
God Jul till er!! Jag hoppas att ni allihopa hade en magiskt bra & mysig julafton igår. 
Min julafton blev verkligen hur lyckad som helst tillsammans med min fina släkt. Min familj åkte först hem till min mormor & morfar innan vi åkte till våra kusiner! Som ni ser på bilderna lekte vi bland annat en rolig lek med en papperspåse. Det var nästan givet innan vi började leka att någons byxor skulle spricka hahah.. Så klart drog pappa vinstlotten, tävlingsmänniska som han är. 
 

Lilljulafton




Julstädning, paketinslagning & en mysig kväll med min familj. Vi har som tradition att ha ett litet julbord dagen innan julafton tillsammans, vilket vi såklart höll fast vid även iår! Därefter blev det tärningsspel & bingolotto. Dock letar jag förjäves efter min julkänsla, den har varit som bortblåst de senaste dagarna & jag hoppas innerligt att den visar sig imorgon! Men det tror jag att den ska göra, vare sig med eller utan snö.

Julmys



Vaknade tidigt imorse så stack ut & sprang en runda med min bror i regnet. Såg ju ut att ha svettats 10 ggr mer än vad man brukar på grund av vatten i hela ansiktet. Senare under dagen tog jag det bara lugnt fram till jag & fina Karolina åkte ner till stan en stund
Innan jag senare åkte till träningen var jag hemma hos familjen jag är barnvakt hos & lämnade varsin paket jag köpt till barnen jag passar! Snacka om att mungiporna gick upp på dem. Därefter körde vi ett lökigt fyspass med laget innan vi hade vårt årliga julmys & julklappsspel! 

Ingen söndagsångest



Har haft en välbehövlig & lugn dag hemma med familjen idag. Fått lite saker gjorda & fortsatt att klinka på gitarren. 
Ikväll kom fin Elin hit. Vi tittade på film & bara myste. Du är bra du. 


Seger!



Sista seriematchen spelades för iår & vi har gått igenom 2014 som obesegrade! Vilken känsla! Igår blev matchen 5-3 mot Malmö. En fantastiskt go seger såhär innan jul. 
Efter att ha sett herrlagsmatchen spenderade jag kvällen inne på mitt rum med min gitarr. Om någon bara förstod hur skönt det är. 

Jullov



&&& vi har jullooov! 
Tillsammans med den här tjejen invigde vi lovet med att ta tåget till Malmö! Åt världens godaste pasta på vårt favoritställe & efter en hel del julklappshandling, begav vi oss till Lund & fikade på ett jättemysigt & jättegott (!!) café. 
Detta tog dock på våra krafter & nu ligger vi utslagna i min säng med musik i bakgrunden. Imorgon väntar sista seriematchen för 2014 mot Malmö U, nejnej inte alls taggad. 

Snow



Längtar sönder till snö & skidor. Vill åka nu. 

Gårdagen var inte så väldigt ansträngande, en lektion sen hem! Idag kör vi på samma, fast efter lektionen är det julbord i matsalen. Tror att jag ska klara av det! 


" Relapse" - Divided By Friday



Det är med ett leende på läpparna, jag äntligen kan skriva att sista provet är gjort för detta året! What a wonderful feeling. På fredag tar jag lov på riktigt. Ikväll efter innebandyträningen, ringde jag & snackade med min bästavän Michaela som åker utomlands inatt! Kommer utan tvekan att hinna sakna dig flera gånger, men det lättar lite när jag vet om att du kommer att ha det så bra. 



Göteborg



Utan tvekan har detta varit den bästa helgen på väldigt länge. I söndags stannade jag uppe i Göteborg & hann besöka några av mina kusiners lägenheter! Lite Wii-spel hos Emil & varm chocklad hos Frida.
Senare på eftermiddagen tittade jag på VMfinalen i Mölndal hos resten av Göteborgsläkten, innan jag åkte hem till Skåneland. 
Idag har dagen minst sagt gått i ett. Skola, barnvakt & innebandyträning. Ett riktigt jobbigt fyspass på slutet, tjena träningsvärk.

Innebandyvm



Waow. 
Vilket tryck & vilken känsla skandinavium levererade oss!! Med nästan 11000 i publikmassan sista matchen, Sverige mot Schweitz, bjöd vårt landslag på ren show. En klass för sig!
Efter att sedan ätit på restaurang tillsammans, åkte vi hem till mina andra kusiner här i Göteborg där jag ska sova. Den här dagen, så bra.

Studentfest



Magiska fredag! Årets första studentfest & temat var "Jag om 10 år". Det var så himla kul att vi var hela klassen tillsammans innan vi gick ut. Sjöng singstar, åt pizza & dansade.
Nu är jag påväg upp till Göteborg & ska spendera resten av helgen här. Idag är det innebandyvm med stora bokstäver! 

Locked



Kan inte skriva att det blev en så slitsam skoldag. En lektion, sedan var det slut för dagen, finito! Ganska go känsla. Vid middag kom fina Alma hit & stannade enda till ikväll! En hel del plugg blev det & massa massa prat om allt möjligt. 

Onsdag





Onsdag & nio dagar till jullov. Studentfest på fredag, innebandyvm & Göteborg i helgen sedan drygt två veckor till julafton, det börjar bli svårt att klaga! 
Ska bara ta mig igenom dessa två slitsamma skoldagarna, sen så. 

Ny karriär

Låt mig stolt presentera Rökes nya målvakter! Hade jag talat sanning hade jag tyvärr lagt klubban på hyllan för länge sen. Detta är bara Anna & Kajsa i ett försök att se proffsiga ut efter sin en tränings långa målvaktskarriär ikväll. Mycket, mycket glad att jag är utespelare. 


Guldbröllop

Idag fyller den bästa tjejen på hela denna jorden år. Min bästavän. Min andra halva. 

Helgen har gått i ett! Efter en hemmavinst på 7-2 firade vi min bror som fyllt år tillsammans med släkten på kvällen. Jättemysigt. 
Idag ställde vi klockan för att fira mormor & morfars guldbröllop! Tillsammans med mina kusiner åt vi julbord på en jättefin gård där dem spelade livemusik. Maten var magisk & herregud vad mycket man åt. Hade jag vetat hade jag sparat mig sen ett år tillbaka inför denna vistelse! 

Detta



Älskade fredag. Du kommer alltid som lämpligast. Sviker aldrig. Min kväll har varit en av de bättre på länge, tillsammans med min favorit Molle. Den här tjejen är så fantastiskt bra att jag ibland undrar vad gjort som förtjänar en sådan bra vän som henne. Hon ska sova här & imorgon ska jag äntligen spela match! En helgs uppehåll är en helg för mycket. Stanstad is going down.

Alma



Det här busfröet har minsann fyllt 18 år idag! Min kusin & bästavän. Vi är bäst tillsammans, koahk för alltid?
Idag har jag som sagt varit ledig heeela dagen, vilket har varit hur skönt som helst. & så en riktigt bra innebandyträning på det. 

Gavin Degraw - You got me



När jag äntligen fyllt 18 & får rösta, får jag visst rösta två gånger. Vad är det som händer med Sveriges politik just nu? 
Idag kan jag sätta en stor bock över mitt naturkunskapsprov. Vare sig det gick bra eller inte så är det gjort. Det bästa av allt idag är dock att jag är ledig hela dagen imorgon på grund av inställda lektioner. Hur magiskt skönt är inte det? 

Välbehövligt



Årets första lussebulle är uppäten! Efter skolan träffades jag & tre tjejer hemma hos Matilda & åt julfika. Känslan. 
Träningen idag flöt på bra, på lördag har vi hemmamatch mot Stanstad. Det är vinst i sikte. 




Don't



Barn-& hundvakt som alla måndagar efter skolan. Efter att ha tittat på julkalendern tillsammans, bestämde vi oss för att göra i ordning bus för deras mamma & pappa! Plastfolie upptejpat mellan dörrgavlarna & chillikrydda på tandborsten. Klassiker.
Ikväll hade vi först mentalträning med Jonas & sedan en vanlig go innebandyträning på det.

RSS 2.0