Somewere in nowere

Vandrat med alla ettor runt finja sjön, 1,8 mil idag. Allt blev seriöst kaos. Först hjälpte våra lärare en man som blivit av med sin vän när de sprungit en slinga i skogen. Han hade varit borta i över två timmar och killen var helt i chocktillstånd. När de ringt polisen ringde det en gång till & lyckligt nog var det hans vän. Han hade sprungit vilse och hade inte med sin telefon. Han hade sprungit hem till sin bostad och ringt ifrån sin flickväns mobil...
Sedan började vi att vandra..vandra.. och..vandra. Alla började splittras mer och mer. Tillslut var vi en grupp på ungefär tjugo som kom vilse. Vi ringde några som också kommit bort och hittade dem, fast på helt fel ställe. Det visade sig att vi svängt vänster istället för höger och missat grillplatsen där alla andra var och var fem kilometer ifrån dem.Tur var så fick vi tillslut med alla lärares godkännande stanna kvar och efter drygt en timme kom alla..
Vi började vandra..vandra..och..vandra..igen. Nu hände nästa kaosssssak. Någon råkade få igång några jordgetingar och de blev helthelthelt galna. Jag blev stucken på mitt lår och det var flera andra som också blev det. Alla började skrika, springa, gråta.. Vi fick gå och hålla med en kylklamp och när vi äntligen, äntligen var framme visade det sig att den sista bussen som de "beställt" hade gott. Men som tur var kunde han köra en gång till och kom tillbaka. That's my day, just a normal day.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0